Kia Sportage Plug-In Hybrid


Pris
474 600 KR
Prisbasbelopp 9,8

Privatleasing

5 895 kr/mån

Pris inkl. moms

1000 mil, 12 månader

Smarta lånet

6 031 kr/mån

Pris inkl. moms

36 månader

Företagsleasing

5 991 kr/mån

Pris exkl. moms

36 månader

Kontakta säljaren

Beskrivning och övrig info

Kia Sportage Plug-In Hybrid

Upptäck en sportig Plug-in SUV med en slank och kraftfull design. Perfekt för både storstadskörning och äventyr ute i det fria. Nu går det äntligen att beställa helt nya Kia Sportage Plug-in hybrid. Kontakta någon av våra rådgivare för mer information.

Takboxkampanj

Just nu har vi ett erbjudande på Calix takbox Nordic Loader inkl. takräcken för endast 6 900 kr (ord. Pris ca 18 000 kr). Passar till Sorento, Ceed, Sportage och Niro. Begränsat antal så erbjudandet gäller så långt lagret räcker.* *Erbjudandet gäller endast privatpersoner och vid köp av nybil Kontakta säljare

Mer plats för nya upplevelser

Sportage har blivit fått luftig kupé och utökat benutrymme för passagerare. Kia Sportage Plug-in Hybrid har ett lastutrymme på hela 1715 liter med nedfällda säten. Tack vare att ryggstödet kan fällas 40:20:40, får du gott om plats för packningen vid långa resor.

Modern teknik för en inspirerande körning

Upptäck en nutida SUV med den senaste tekniken. Dubbla integrerade 12,3” panoramaskärmar, uppkoppling med Kia Connect och trygga säkerhetsfunktioner som aktiv dödavinkelvarning och Highway Driving Assist.

Håll dig uppdaterad med Kia Connect

Med Kia Connect kan du enkelt styra bilens uppkopplade tjänster utan att behöva sitta i bilen. Via appen kan du kan få guidning den sista biten fram till ditt mål, efter att du parkerat bilen. Du kan enkelt och smidigt öppna och stänga bilen utan din bilnyckel. Kontakta säljare

Förmånsvärde

Från: 2 440 kr efter 50 % marginalbeskattning

Serviceavtal

30 % rabatt på vårt serviceavtal vid köp av en ny Kia

Läs mer om Kia Sportage Plug-In Hybrid här

Produktfakta Erbjudandet gäller ordertecknade lagerbilar t.o.m. 31/12-2023 och registrerade senast 31/3-2024, begränsat antal och kan ej kombineras med andra rabatter eller företagsavtal.

Privatleasing

Månadskostnad 5 895 kr/mån
1000 mil
12 månader

Privatleasing är ett smidigt alternativ för dig som inte vill ta ett lån och köpa din bil, och som föredrar ett lite enklare liv med bilen där det mesta ingår. I privatleasing ingår alltid serviceavtal. Notera att förändringar i den underliggande räntan kan komma att påverka månadskostnaden.


Företagsleasing (exkl. moms)

Månadskostnad 5 991 kr/mån

Finansiell leasing för företag är en hyra av bil där leasinghyran bokförs som en hyreskostnad.


Smarta lånet

Månadskostnad 6 031 kr/mån
36 månader

Smarta Lånet är en anpassad finansiell lösning för delbetalning. Du som kund erhåller tryggheten att äga din bil men kan enkelt byta bil vart tredje år. Restvärdet är 50% och du betalar 20% i kontantinsats. Tilläggstjänster som serviceavtal eller vinterhjul kan förmånligt inkluderas i finansieringsupplägget mot en extra kostnad.


Nyförsäljning & service


Kontakta säljaren