Subaru Solterra


Pris
579 900 KR

Privatleasing

5 690 kr/mån

Pris inkl. moms


Smarta lånet

6 406 kr/mån

Pris inkl. moms

36 månader

Kontakta säljaren

Beskrivning och övrig info

Subaru Solterra – 100 % eldriven

Snart är den här – elbilen Solterra, som är Subarus första helt eldrivna bil med global lansering i mitten av 2022.

Alltid med fyrhjulsdrift

Solterra har två jämnstarka elmotorer med lika långa drivaxlar till vänster och höger hjul, vilket gör att Subaru kännetecknas med den permanenta fyrhjulsdriften – bevarad och mer effektiv än någonsin. Elmotorernas linjära kraftutveckling som svarar direkt, tillsammans med deras placering mitt mellan främre och bakre hjulpar gör att bilens drivkraft fördelas omedelbart och precist till samtliga hjul.

All säkerhet är standard

Alla de grundläggande kvaliteter som generationer av Subaru ägare har lärt sig att förvänta och uppskatta ingår i standardutrustningen i den första helt eldrivna Subaru Solterra. Fyrhjulsdrivna Subaru Solterra har X-Mode som standard och elmotorernas flexibilitet och respons över drivhjulen ger en trygg och bekväm körning. En helt ny funktion som nu ingår i standardutrustningen är Safe Exit Assist som varnar föraren från att öppna dörren om en bil eller cyklist närmar sig bakifrån. Kontakta säljarePraktisk i vardagen En Subaru är praktisk i vardagen och på fritiden. Solterra har ett rymligt praktiskt och lättanvänt bagageutrymme med ett justerbart golv i två lägen med upp till 475 liter (VDA). Utöver det har Solterra en dragvikt på 750 kg.

Stor batterikapacitet – Räckvidd upp till 415 km

Subaru Solterra kommer utrustad ett batteri på 71,4 kWh som klarar snabbladdning med upp till 150 kW. Med en laddare i hemmet kan batterierna laddas på 6,5 timmar och med snabbladdare upp till 80 % på 19 minuter.

Tryggt ägande

Som varje Subaru har Solterra 3 års fri service och är konstruerad för att göra trogen tjänst i många år. Batterierna är konstruerade med målet att bibehålla 90 % av sin kapacitet efter 10 år.

Privatleasing

Månadskostnad 5 690 kr/mån

Privatleasing är ett smidigt alternativ för dig som inte vill ta ett lån och köpa din bil, och som föredrar ett lite enklare liv med bilen där det mesta ingår. I privatleasing ingår alltid serviceavtal.


Smarta lånet

Månadskostnad 6 406 kr/mån
36 månader

Smarta Lånet är en anpassad finansiell lösning för delbetalning. Du som kund erhåller tryggheten att äga din bil men kan enkelt byta bil vart tredje år. Restvärdet är 50 % och du betalar 20 % i kontantinsats.


Nyförsäljning & service


Fyll i formuläret så återkommer vi

kontakt.subaru@hedinbil.se

Boka Provkörning