Mercedes-Benz EQE


Pris
699 900 KR

Privatleasing

6 695 kr/mån

Pris inkl. moms

1000 mil, 36 månader

Smarta lånet

8 118 kr/mån

Pris inkl. moms

36 månader

Kontakta säljaren

Beskrivning och övrig info

Helt nya Mercedes-EQ EQE

Mercedes-EQs nya elbil: EQE Sedan bjuder på 100 % eldriven körning med lyxkänsla och elegans in i minsta detalj. Med räckvidd upp till hela 623km ger EQE hållbara körupplevelser i toppklass – för alla sinnen. Beräknad leverans från hösten 2022.

Privatleasa EQE

Privatleasing 36 månader 6 695 kr/mån. Privatleasing 24 månader 7 695 kr/mån.

Businessleasing EQE

Leasing 36 månader 5 295 kr/mån. Leasing 24 månader 5 995 kr/mån. Kontakta säljare

Räckvidd EQE

Upp till 623 km räckvidd vid körning enbart på el (WLTP)* Upp till 180 kW (245 hk) effekt På 31 min minuter till 80 % laddning*

Premiumkänsla med 100 % eldrift

Får ordet ”sofistikerad” ditt hjärta att slå snabbare? Då förstår du vad du kan vänta dig av EQE. Du upptäcker direkt att det är en modell som har stil och utstrålning – med en tydlig premiumkänsla. Designen är specifik för Mercedes-EQ, med bland annat Black Panel-kylargrill, LED-strålkastare och ljusband över front och bakparti. Utrustning och material är valda med omsorg för att ge även din känsel och ditt luktsinne upplevelser på högsta nivå.

Heltäckande MBUX med AI

Den som är sofistikerad måste också vara smart. I EQE upplever du fördelarna med intelligenta infotainmentsystemet MBUX Hyperscreen, som nyligen hade premiär i helelektriska lyxmodellen EQS. Med MBUX Hyperscreen har vi tagit MBUX till en högre nivå, där du smidigt använder en ny generation innovativa körhjälpssystem och säkerhetsfunktioner. Med hjälp av smarta inställningar skapar du rätt stämning i kupén. Du samspelar med din EQE via artificiell intelligens och flera skärmar som möts sömlöst på en imponerande stor display – totalt 141 cm i bredd. *EQE 300: Strömförbrukning i kWh/100 km (blandad körning): 17,4; CO2-utsläpp i g/km (blandad körning): 0. Privatleasingpris och businessleasingpris är beräknat utan miljöbonus. Vid eventuellt berättigande av miljöbonus kommer månadskostnad justeras ned.

Privatleasing

Månadskostnad 6 695 kr/mån
1000 mil
36 månader

Privatleasing är ett smidigt alternativ för dig som inte vill ta ett lån och köpa din bil, och som föredrar ett lite enklare liv med bilen där det mesta ingår. I privatleasing ingår alltid serviceavtal.


Smarta lånet

Månadskostnad 8 118 kr/mån
36 månader

Smarta Lånet är en anpassad finansiell lösning för delbetalning. Du som kund erhåller tryggheten att äga din bil men kan enkelt byta bil vart tredje år. Restvärdet är 50 % och du betalar 20 % i kontantinsats.


Nyförsäljning & service


Fyll i formuläret så återkommer vi

kontakt.mercedes-benz@hedinbil.se

Boka Provkörning