Nissan Ariya


Pris
513 500 KR
Prisbasbelopp 10,6

Privatleasing

6 995 kr/mån

Pris inkl. moms

1500 mil, 36 månader

Smarta lånet

6 525 kr/mån

Pris inkl. moms

36 månader

Företagsleasing

6 482 kr/mån

Pris exkl. moms

36 månader

Kontakta säljaren

Beskrivning och övrig info

Nissan ARIYA – En 100 % elektrisk Crossover

Med olika kombinationer av batterier, motorer och drivaxlar kan du skräddasy din Nissan ARIYA utifrån dina önskemål. Upptäck vilken version som passar bäst för dig. ARIYA 63 kWh är ett naturligt och smart val för en jobbpendlare med familj som uppskattar äventyrliga helger. En Crossover med framhjulsdrift som ger 160 kW/218 hk och 300 Nm i vridmoment, en toppfart på 160 km/h och upp till 403* km räckvidd. Med en acceleration på (0-100 km/h): 7,5 sek.

Smart med hög teknologi

Med ProPiLOT håller du dig centrerad i ditt körfält och med navigationssystemets kartdata har du koll på avfarter, korsningar och rondeller. Du aktiverar ProPILOT med Navi-link när du sätter dina händer på ratten, och detta gör att du bland annat håller ett förinställt avstånd till fordonen framför dig. Vid kö både bromsar och startar bilen automatiskt så det blir en bekväm process. Vid parkering behövs endast ett knapptryck och ProPILOT Park tar då över både styrning, acceleration och parkerar din ARIYA perfekt. ARIYA har två 12,3" skärmar med instrumentkluster och navigationssystem. Nu kan du även schemalägga laddningen hemma från din smartphone och välja tider när belastningen på elnätet är lägre och priset mer tacksamt.

Modern design och stort utrymme

Nissan ARIYA har ett nytt och modernt uttryck och är det senaste från Nissans elbilsvision. Med smala LED-strålkastare lyser den upp mörkret utan minsta problem. Interiören har plana golv är rymlig med en lounge-liknande känsla. Kontakta säljare →

Utrustning i Nissan Ariya (ett urval)

•Upp till 536 km i räckvidd •Förarassistanssystem •in-car virtual personal assistant •e-4ORCE-teknologi

Läs mer om ARIYA:

Produktblad

*Siffrorna gällande förbrukning blandad körning - i väntan på officiell homologeringsprocess 2021. Siffrorna gällande förbrukning och räckvidd erhålls genom laboratorietester enligt EU:s lagstiftning och är avsedda för jämförelser mellan olika typer av fordon. Informationen avser inte ett särskilt enskilt fordon och utgör inte en del av erbjudandet. Siffrorna avspeglar inte nödvändigtvis det faktiska körresultatet. Tillvalsutrustning, underhåll, körsätt och icke-tekniska faktorer som topografi och väderförhållanden kan påverka de resultatet. Siffrorna bestämdes under den nya WLTP-testcykeln.


Privatleasing

Månadskostnad 6 995 kr/mån
1500 mil
36 månader

Privatleasing är ett smidigt alternativ för dig som inte vill ta ett lån och köpa din bil, och som föredrar ett lite enklare liv med bilen där det mesta ingår. I privatleasing ingår alltid serviceavtal. Notera att förändringar i den underliggande räntan kan komma att påverka månadskostnaden.


Företagsleasing (exkl. moms)

Månadskostnad 6 482 kr/mån

Finansiell leasing för företag är en hyra av bil där leasinghyran bokförs som en hyreskostnad.


Smarta lånet

Månadskostnad 6 525 kr/mån
36 månader

Smarta Lånet är en anpassad finansiell lösning för delbetalning. Du som kund erhåller tryggheten att äga din bil men kan enkelt byta bil vart tredje år. Restvärdet är 50% och du betalar 20% i kontantinsats. Tilläggstjänster som serviceavtal eller vinterhjul kan förmånligt inkluderas i finansieringsupplägget mot en extra kostnad.


Nyförsäljning & service


Kontakta säljaren