Mercedes-Benz T-Klass


Pris
317 900 KR

Privatleasing

4 995 kr/mån

Pris inkl. moms

1000 mil, 36 månader

Smarta lånet

4 040 kr/mån

Pris inkl. moms

36 månader

Företagsleasing

4 013 kr/mån

Pris exkl. moms

36 månader

Kontakta säljaren

Beskrivning och övrig info

Mercedes-Benz T-klass

Med nya T-klass får du en praktisk och rymlig familjebil som kan mer – så att du ska kunna uppleva mer. En riktig Mercedes-Benz som är anpassad för både vardag och fritid med generösa utrymmen, hög komfort och till ett fantastiskt pris.

Rymlig familjebil med individuella valmöjligheter

Rymlig är inte en kliché när det kommer till T-klass. Med sin bagagevolym om 571 L med stolar i uppfällt läge eller hela 2390 L i nedfällt läge rymmer T-klass det mesta. Och lite till. Höjdpunkter: • Skjutdörrar på bägge sidor • Mercedes Me Conncect • MBUX Multimediasystem med 7” touchskärm • Enormt praktiskt bagageutrymme utan att tumma på kupé utrymmet • Automatväxellåda som standard. Populära utrustningstillval Grundutförandet i T-Klass utstrålar den typiska och trivsamma känslan hos Mercedes-Benz med bland annat Automatlåda, backkamera, dödavinkeln varnare och trötthetsvarnare som standard. Lägg till olika tillval så höjer du bilen ytterligare en nivå. KONTAKTA SÄLJARE Standardutrustningen innehåller bland annat: • Progressive line Innehåller bla lättmetallfälgar, läderinklädd instrumentpanel, el-hissar i skjutdörrar • Teknikpaket Innehåller bla trådlös laddning för mobiltelefon, keyless go, helljusassistent, extra usb uttag i baksätet • Dragkrok • Smartphone integrationspaket Innehåller Apple Carplay, Android Auto Vill du konfigurera din egen T-klass? Följ länken till vår konfigurator här: Till konfiguratorn

Privatleasing

Månadskostnad 4 995 kr/mån
1000 mil
36 månader

Privatleasing är ett smidigt alternativ för dig som inte vill ta ett lån och köpa din bil, och som föredrar ett lite enklare liv med bilen där det mesta ingår. I privatleasing ingår alltid serviceavtal. Notera att förändringar i den underliggande räntan kan komma att påverka månadskostnaden.


Företagsleasing (exkl. moms)

Månadskostnad 4 013 kr/mån

Finansiell leasing för företag är en hyra av bil där leasinghyran bokförs som en hyreskostnad.


Smarta lånet

Månadskostnad 4 040 kr/mån
36 månader

Smarta Lånet är en anpassad finansiell lösning för delbetalning. Du som kund erhåller tryggheten att äga din bil men kan enkelt byta bil vart tredje år. Restvärdet är 50% och du betalar 20% i kontantinsats. Tilläggstjänster som serviceavtal eller vinterhjul kan förmånligt inkluderas i finansieringsupplägget mot en extra kostnad.


Nyförsäljning & service


Kontakta säljaren