INEOS Grenadier Station Wagon


Pris
869 000 KR
Prisbasbelopp 18

Smarta lånet

11 042 kr/mån

Pris inkl. moms

36 månader

Företagsleasing

10 970 kr/mån

Pris exkl. moms

36 månader

Kontakta säljaren

Beskrivning och övrig info

INEOS Grenadier Station Wagon

Grenadier Station Wagon är en 5-sitsig personbil, tillgänglig vid lanseringen i en av våra två Belstaff-utgåvor. Fokus ligger något mer på passagerarnas komfort än lastutrymmets kapacitet, med mer knäutrymme för passagerarna på andra raden jämfört med 5-sitsiga Utility Wagon.

Kapabel

INEOS Grenadier erbjuder fantastiska terrängegenskaper. Klassens bästa motor, chassi med stegram, permanent fyrhjulsdrift, möjlighet till tre differentialspärrar och solida axlar. Ineos utvecklingsteam fick uppdraget att skapa en terrängbil designad för 2020-talet

Tester och utveckling

Med start i februari 2021 testades INEOS Grenadier i 15 länder runt om i världen med de tuffaste terrängerna och det värsta vädret. INEOS team av ingenjörer har därefter analyserat och omkalibrerat varje del och funktion av fordonet. 8-växlad automatlåda med manuellt läge, vadnings- och terrängläge, kraftfull vinsch och ljus. INEOS Grenadier är designad för att låta dig fokusera på uppgiften och se till att du har allt du behöver för att få jobbet gjort och tackla alla situationer, hur svåra de än är. INEOS Grenadier Utility Wagon pris från: 761 300 kr INEOS Grenadier Station Wagon Belstaff Edition pris från: 869 000 kr

BMW-motorer

INEOS Grenadier är utrustad med den prisbelönta 3.0L turbomotorn från BMW. Motorn finns i både diesel och bensinversion. Motorn är mappad för att ge maximalt vridmoment för att klara tuff terrängkörning och att dra de maximalt tillåtna 3500kg.

Dynamik

INEOS Grenadier är kalibrerad för att erbjuda fantastiska köregenskaper både på väg och i terräng. Däck, bromsar och fjädring är konstruerade för att svälja gupp och låta dig hantera kurvor med självförtroende.

Bromsar

INEOS Grenadier är utrustad med ett responsivt bromssystem från branschledande Brembo med imponerande prestanda även med en fullastad Grenadier och släp. Maximal tågvikt är 7 ton.

Komfort och förfining

INEOS Grenadier är en kompromisslös terrängbil men erbjuder ändå en modern och bekväm interiör där stolarna från RECARO håller dig säkert på plats.

Säkerhetsystem

Grenadier kommer med inbyggda säkerhetssystem, inklusive låsningsfria bromsar (ABS), elektronisk dragkontroll (ETC) och elektronisk stabilitetskontroll (ESC). En uppsättning krockkuddar plus andra viktiga system hjälper dig att hålla dig säker, avslappnad och i kontroll - oavsett terräng.

Egenskaper och utrustning

Vad du än behöver transportera låter Grenadier dig lasta den, bogsera den, dra den eller spänna fast saker på taket. 3,5 ton dragkapacitet och upp till 2 000 liter lastutrymme med 5,5 ton vinschkraft för att bärga dig själv eller andra. Lera? Inga problem, du kan spola av INEOS Grenadier även invändigt. Fem dräneringsventiler gör att du kan spola golvet. IP54K-klassificering för kabinen säkerställer att det inte skadar bilen. Reservhjulet på bakluckan är monterat med utsidan framåt i färdriktningen för att förvandla tomrummet inuti fälgen till användbar förvaring. Detta fack ger en praktisk och snabbåtkomlig plats att förvara saker som smutsiga stövlar, en blöt jacka eller något annat du inte vill ha inuti bilen.

Företagsleasing (exkl. moms)

Månadskostnad 10 970 kr/mån

Finansiell leasing för företag är en hyra av bil där leasinghyran bokförs som en hyreskostnad.


Smarta lånet

Månadskostnad 11 042 kr/mån
36 månader

Smarta Lånet är en anpassad finansiell lösning för delbetalning. Du som kund erhåller tryggheten att äga din bil men kan enkelt byta bil vart tredje år. Restvärdet är 50% och du betalar 20% i kontantinsats. Tilläggstjänster som serviceavtal eller vinterhjul kan förmånligt inkluderas i finansieringsupplägget mot en extra kostnad.


Nyförsäljning & service


Kontakta säljaren