Dacia Jogger


Pris
224 900 KR

Privatleasing

2 990 kr/mån

Pris inkl. moms

500 mil, 36 månader

Smarta lånet

2 858 kr/mån

Pris inkl. moms

36 månader

Företagsleasing

2 839 kr/mån

Pris exkl. moms

36 månader

Kontakta säljaren

Beskrivning och övrig info

Nya Dacia Jogger

Introducerar Jogger - det senaste tillskottet till Dacias linje av prisvärda och mångsidiga bilar. Designad med kunden i åtanke, kombinerar Jogger praktikalitet, komfort och stil för att erbjuda den ultimata körupplevelsen.

Exteriör

Med sin slimmade och moderna exteriör vänder Jogger huvuden på vägen. Dess djärva frontgrill och signatur-LED-strålkastare ger den en stark och självsäker närvaro. Bilens kompakta storlek och aerodynamiska design gör den enkel att navigera genom trånga stadsgator, medan den förhöjda markfrigången och tåliga klädseln säkerställer att den kan hantera alla terrängtyper.

Interiör

Invändigt är Jogger rymlig och bekväm, med plats för upp till sju passagerare. Förarstolen är justerbar och ger utmärkt sikt, vilket gör det enkelt att behålla kontrollen på vägen. Infotainmentsystemet är intuitivt och användarvänligt, med enkla navigeringsmenyer och en stor pekskärmsdisplay.

Teknik

Under huven drivs Jogger av en pålitlig och effektiv motor som levererar imponerande prestanda och bränsleekonomi. Med ett urval av säkerhetsfunktioner, inklusive krockkuddar, ABS och stabilitetskontroll, ger Jogger trygghet för dig och dina passagerare. Oavsett om du ska sköta ärenden i staden eller ge dig ut på en roadtrip med familj och vänner, är Jogger det perfekta valet för alla tillfällen. Med sin mångsidiga design, rymliga interiör och oslagbart värde är det det ultimata valet för kunder som söker en bil som passar deras livsstil och budget.

Privatleasing

Månadskostnad 2 990 kr/mån
500 mil
36 månader

Privatleasing är ett smidigt alternativ för dig som inte vill ta ett lån och köpa din bil, och som föredrar ett lite enklare liv med bilen där det mesta ingår. I privatleasing ingår alltid serviceavtal. Notera att förändringar i den underliggande räntan kan komma att påverka månadskostnaden.


Företagsleasing (exkl. moms)

Månadskostnad 2 839 kr/mån

Finansiell leasing för företag är en hyra av bil där leasinghyran bokförs som en hyreskostnad.


Smarta lånet

Månadskostnad 2 858 kr/mån
36 månader

Smarta Lånet är en anpassad finansiell lösning för delbetalning. Du som kund erhåller tryggheten att äga din bil men kan enkelt byta bil vart tredje år. Restvärdet är 50% och du betalar 20% i kontantinsats. Tilläggstjänster som serviceavtal eller vinterhjul kan förmånligt inkluderas i finansieringsupplägget mot en extra kostnad.


Nyförsäljning & service


Kontakta säljaren