Dacia Jogger Hybrid


Pris
306 900 KR

Privatleasing

3 890 kr/mån

Pris inkl. moms

1000 mil, 36 månader

Smarta lånet

3 900 kr/mån

Pris inkl. moms

36 månader

Företagsleasing

3 874 kr/mån

Pris exkl. moms

36 månader

Kontakta säljaren

Beskrivning och övrig info

Nya Dacia Jogger Hybrid

Introducerar Dacia Jogger Hybrid - den senaste tillskottet till Dacias linje av prisvärda och miljövänliga bilar. Designad med kunden i åtanke, kombinerar Jogger Hybrid praktikalitet, komfort och stil med en modern hybridmotor som ger en miljövänlig körupplevelse.

Exteriör

Med sin slimmade och moderna exteriör vänder Jogger Hybrid huvuden på vägen. Dess djärva frontgrill och signatur-LED-strålkastare ger den en stark och självförtroende närvaro. Bilens kompakta storlek och aerodynamiska design gör den enkel att navigera genom trånga stadsgator, medan den förhöjda markfrigången och tåliga klädseln säkerställer att den kan hantera alla terrängtyper.

Interiör

Invändigt är Jogger Hybrid rymlig och bekväm, med plats för upp till sju passagerare. Förarstolen är justerbar och ger utmärkt sikt, vilket gör det enkelt att behålla kontrollen på vägen. Infotainmentsystemet är intuitivt och användarvänligt, med enkla navigeringsmenyer och en stor pekskärmsdisplay.

Teknik

Jogger Hybrid drivs av en modern hybridmotor som kombinerar en bensinmotor med en elektrisk motor för att erbjuda imponerande prestanda och bränsleekonomi. Hybridmotorn ger också ett tystare och smidigare körande och minskar utsläppen, vilket gör det till en miljövänligare bil att äga.

Säkerhet

Med ett urval av säkerhetsfunktioner, inklusive krockkuddar, ABS och stabilitetskontroll, ger Jogger Hybrid trygghet för dig och dina passagerare. Oavsett om du ska sköta ärenden i staden eller ge dig ut på en roadtrip med familj och vänner, är Jogger Hybrid det perfekta valet för alla tillfällen. Med sin mångsidiga design, rymliga interiör och miljövänliga motor är det det ultimata valet för kunder som söker en bil som passar deras livsstil, budget och behov av att minska sin påverkan på miljön.

Privatleasing

Månadskostnad 3 890 kr/mån
1000 mil
36 månader

Privatleasing är ett smidigt alternativ för dig som inte vill ta ett lån och köpa din bil, och som föredrar ett lite enklare liv med bilen där det mesta ingår. I privatleasing ingår alltid serviceavtal. Notera att förändringar i den underliggande räntan kan komma att påverka månadskostnaden.


Företagsleasing (exkl. moms)

Månadskostnad 3 874 kr/mån

Finansiell leasing för företag är en hyra av bil där leasinghyran bokförs som en hyreskostnad.


Smarta lånet

Månadskostnad 3 900 kr/mån
36 månader

Smarta Lånet är en anpassad finansiell lösning för delbetalning. Du som kund erhåller tryggheten att äga din bil men kan enkelt byta bil vart tredje år. Restvärdet är 50% och du betalar 20% i kontantinsats. Tilläggstjänster som serviceavtal eller vinterhjul kan förmånligt inkluderas i finansieringsupplägget mot en extra kostnad.


Nyförsäljning & service


Kontakta säljaren