Honda e:Ny1


Pris
499 900 KR
Prisbasbelopp 10,3

Smarta lånet

6 352 kr/mån

Pris inkl. moms

36 månader

Företagsleasing

6 311 kr/mån

Pris exkl. moms

36 månader

Kontakta säljaren

Beskrivning och övrig info

100 % elektriska Honda E:Ny1

Honda har nyligen lanserat en ny, unik bilmodell vid namn e:Ny1. Det är en elektrisk SUV med en mjuk och flytande design som ger en futuristisk och modern känsla, men samtidigt är lättillgänglig för den nya generationen av bilentusiaster. e:Ny1 har en imponerande räckvidd på ca 400 km vid full laddning och drivs helt av ett batteri på 68,8 kwh. Dessutom har den snabbladdningsfunktion, vilket gör det möjligt att ladda 10 % - 80 % av batteriet på ca 45 minuter.

Säkerhet

Förutom dess imponerande prestanda, är e:Ny1 också en säker bil att köra. Honda SENSING, som är en avancerad teknik för förarassistans, är standard på denna modell. Detta innebär att föraren kan känna sig trygg på vägen, med funktioner som hjälper till att undvika olyckor eller minska skador om en olycka skulle inträffa.

Teknik

En annan funktion som e:Ny1 har är ett 15,1-tums infotainmentsystem, som kallas Honda CONNECT. Detta system inkluderar både Android Auto och Apple CarPlay, vilket ger föraren enkel åtkomst till olika funktioner och appar på deras mobiltelefoner. Sammanfattningsvis är e:Ny1 en imponerande och högteknologisk bilmodell från Honda. Dess mjuka design, höga prestanda, avancerade förarassistansfunktioner och avancerade infotainmentsystem gör det till en attraktiv och säker bil för den moderna bilentusiasten.

Företagsleasing (exkl. moms)

Månadskostnad 6 311 kr/mån

Finansiell leasing för företag är en hyra av bil där leasinghyran bokförs som en hyreskostnad.


Smarta lånet

Månadskostnad 6 352 kr/mån
36 månader

Smarta Lånet är en anpassad finansiell lösning för delbetalning. Du som kund erhåller tryggheten att äga din bil men kan enkelt byta bil vart tredje år. Restvärdet är 50% och du betalar 20% i kontantinsats. Tilläggstjänster som serviceavtal eller vinterhjul kan förmånligt inkluderas i finansieringsupplägget mot en extra kostnad.


Nyförsäljning & service


Kontakta säljaren