Mercedes-Benz EQB


Pris
559 000 KR
Prisbasbelopp 11,6

Privatleasing

7 995 kr/mån

Pris inkl. moms

1500 mil, 36 månader

Smarta lånet

7 103 kr/mån

Pris inkl. moms

36 månader

Företagsleasing

7 057 kr/mån

Pris exkl. moms

36 månader

Kontakta säljaren

Beskrivning och övrig info

Ladda för lyx – 15 000 kr i voucher* för laddning via Mercedes Me Charge.

Mercedes-EQ EQB – Rymlig och helt elektrisk familjebil EQB är det givna valet för familjen som vill köra hållbart och helt elektriskt, med generöst med plats för all i familjen med till upp till 7 platser (tillval). EQB har inte bara en imponerande design, den levererar också prestanda som imponerar med en räckvidd upp till 504 km. EQB är utrustad med den senaste tekniken och innovativa funktioner för att göra din körupplevelse så bekväm och uppkopplad som möjligt. Det intuitiva infotainmentsystemet MBUX erbjuder en sömlös anslutning till din digitala värld, med navigering, underhållning och kommunikation bara ett knapptryck bort. Kontakta säljare Höjdpunkter ∙Panoramataklucka ∙ Burmester surround soundsystem ∙ MBUX multimediesystem ∙ Aktiv kurshållningsassistent ∙ 7-sitsig (tillval) Kontakta säljare *Kampanjen gäller ej Taxi, Hyrbilar och Agenttjänstebilar.

Privatleasing

Månadskostnad 7 995 kr/mån
1500 mil
36 månader

Privatleasing är ett smidigt alternativ för dig som inte vill ta ett lån och köpa din bil, och som föredrar ett lite enklare liv med bilen där det mesta ingår. I privatleasing ingår alltid serviceavtal. Notera att förändringar i den underliggande räntan kan komma att påverka månadskostnaden.


Företagsleasing (exkl. moms)

Månadskostnad 7 057 kr/mån

Finansiell leasing för företag är en hyra av bil där leasinghyran bokförs som en hyreskostnad.


Smarta lånet

Månadskostnad 7 103 kr/mån
36 månader

Smarta Lånet är en anpassad finansiell lösning för delbetalning. Du som kund erhåller tryggheten att äga din bil men kan enkelt byta bil vart tredje år. Restvärdet är 50% och du betalar 20% i kontantinsats. Tilläggstjänster som serviceavtal eller vinterhjul kan förmånligt inkluderas i finansieringsupplägget mot en extra kostnad.


Nyförsäljning & service


Kontakta säljaren