BYD Dolphin


Pris
359 900 KR
Prisbasbelopp 7,5

Privatleasing

3 995 kr/mån

Pris inkl. moms

1000 mil, 18 månader

Smarta lånet

4 573 kr/mån

Pris inkl. moms

36 månader

Företagsleasing

3 634 kr/mån

Pris exkl. moms

36 månader

Kontakta säljaren

Beskrivning och övrig info

BYD DOLPHIN är den 5-sitsiga helelektriska halvkombin som rymmer mer än du tror.

Den har en betryggande räckvidd på upp till 427 km med BYDs Blade Battery-teknik som standard.

Begränsat erbjudande! Privatleasa BYD DOLPHIN Comfort från 3 995 kr/mån*

Välj mellan avtalslängd 18 eller 36 månader, 1 000 mil/år. Inkl. serviceavtal. Gäller begränsat antal bilar.

BYD DOLPHIN fr. 2 695 kr/mån med billån och rörlig kampanjränta på 2,95 %**

Smidig månadsavbetalning när du köper BYD DOLPHIN***. Det ingår vinterhjul, serviceavtal, laddbox (exkl. installation).

En smidig och mångsidig halvkombi för framtiden

Designad som den första modellen i Ocean-serien och med BYDs banbrytande "Ocean Aesthetics" designkoncept, erbjuder BYD DOLPHIN en dynamisk och stilren look som är lätt att känna igen. Bilens design är inspirerad av delfiner och ger en visuell upplevelse som är både bildlig och fantasifull.

Revolutionerande BYD Blade Battery standard

BYD DOLPHIN är utrustad med BYDs högeffektiva Blade Battery, ett LFP-batteri med en kapacitet på 60,4 kWh och en imponerande räckvidd på upp till 427 km enligt WLTP-standard. Dessutom kan batteriet snabbladdas från 30% till 80% på endast 29 minuter genom DC-laddning. Detta gör bilen idealisk för längre resor och ger enkelhet och flexibilitet vid laddning.

Enkel och lättillgänglig

BYD DOLPHIN erbjuder också en rad praktiska funktioner och flexibilitet. Med generöst benutrymme och ergonomiskt utformade sportsäten, kan bilen bekvämt rymma fem passagerare. Bagageutrymmet är också imponerande med 345 liter, som kan utökas till 1 310 liter när baksätena fälls ned. Dessutom finns det flera smarta förvaringsutrymmen för att göra vardagsresor bekvämare och smidigare.

Säkerhet och förarstöd

Säkerhet är en prioritet i BYD DOLPHIN, och den levereras med en omfattande uppsättning avancerade förarassistans- och säkerhetsfunktioner. Adaptiv och intelligent farthållningssystem, 360° kamera, automatisk nödbromsning och dödavinkelvarnare är bara några funktioner som BYD DOLPHIN har som standard. Mer information om BYD DOLPHIN hittar du på bydauto.se/modeller/byd-dolphin *Gäller BYD DOLPHIN Comfort, privatleasing med avtalslängd 18 eller 36 månader, 1 000 mil/år. Inkl serviceavtal. Gäller begränsat antal bilar så långt lagret räcket. Notera att förändringar i den underliggande räntan kan komma att påverka månadskostnaden. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade. Med reservation för slutförsäljning. **BYD DOLPHIN: Räckvidd enligt WLTP (blandad körning) 310 - 427 km beroende på version. Energiförbrukning blandad körning 15,2 - 15,9 kWh/100 km beroende på version. CO2-utsläpp 0 gram/km vid körning exkl. slitagedelar. Räckvidden påverkas bla av väder, körstil, hastighet m.m. Angivna värden för laddtid är beräknade vid en omgivningstemperatur på 30°C, och kan variera beroende på omgivningstemperatur och batteriets temperatur. Bilen på bilden kan vara extrautrustad. ***Erbjudandet gäller BYD DOLPHIN billån med avtalslöptid 36 månader, räknat med 25 % kontantinsats, 55 % restskuld och 2,95 % rörlig ränta. Ingår 16” vinterhjul, serviceavtal på 3 år / 6 000 mil och laddbox exkl. installation (värde 8 000 kr) så långt lagret räcker. Gäller begränsat antal bilar som ordertecknas senast 31 december 2023. Billån anges inkl. moms och beräknas på rörlig ränta 2,95 % (effektiv ränta 3,39 %). Notera att förändringar i den underliggande räntan kan komma att påverka månadskostnaden. Kreditgivare är DNB Finans. Uppläggnings- och aviavgift tillkommer. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade.

Privatleasing

Månadskostnad 3 995 kr/mån
1000 mil
18 månader

Privatleasing är ett smidigt alternativ för dig som inte vill ta ett lån och köpa din bil, och som föredrar ett lite enklare liv med bilen där det mesta ingår. I privatleasing ingår alltid serviceavtal. Notera att förändringar i den underliggande räntan kan komma att påverka månadskostnaden.


Företagsleasing (exkl. moms)

Månadskostnad 3 634 kr/mån
36 månader

Finansiell leasing för företag är en hyra av bil där leasinghyran bokförs som en hyreskostnad.


Smarta lånet

Månadskostnad 4 573 kr/mån
36 månader

Smarta Lånet är en anpassad finansiell lösning för delbetalning. Du som kund erhåller tryggheten att äga din bil men kan enkelt byta bil vart tredje år. Restvärdet är 50% och du betalar 20% i kontantinsats. Tilläggstjänster som serviceavtal eller vinterhjul kan förmånligt inkluderas i finansieringsupplägget mot en extra kostnad.


Nyförsäljning & service


Kontakta säljaren