Honda ZR-V


Pris
399 000 KR
Prisbasbelopp 8,3

Smarta lånet

5 070 kr/mån

Pris inkl. moms

36 månader

Företagsleasing

5 037 kr/mån

Pris exkl. moms

36 månader

Kontakta säljaren

Beskrivning och övrig info

Honda ZR-V e:HEV - Fullhybrid SUV

Utforska den spännande världen av ZR-V e:HEV, Hondas mest sportiga SUV hittills. Den här imponerande bilen tar körupplevelsen till en helt ny nivå med sin överlägsna prestanda och avancerade hybridteknologi.

Maxad potential med e:HEV fullhybrid teknologi

Den vackra designen på ZR-V e:HEV är inte bara ögongodis – den representerar också en banbrytande teknik. Med Hondas avancerade e:HEV hybridteknologi kombineras elektriska motorer smidigt med en effektiv bensinmotor, vilket ger omedelbar respons, smidiga köregenskaper och imponerande bränsleekonomi. Denna kombination ger dig den bästa av två världar – miljövänlig eldrift och kraftfull bensinprestanda.

Oöverträffad prestanda

ZR-V e:HEV sätter standarden för prestanda i sin klass. I ren eldrift glider den fram nästan ljudlöst och är helt utsläppsfri. Men när du behöver extra kraft och acceleration är den redo att svara med sportig elegans. Den självladdande hybridtekniken ger också en bekväm körning och imponerande bränsleeffektivitet.

Djärv design som gör intryck

Med sin sofistikerade och djärva stil är helt nya ZR-V e:HEV en showstopper på vägen. Inuti erbjuder kupén en ergonomisk design med högkvalitativa material och en känsla av lyx i varje detalj. Förarplatsen är både bekväm och översiktlig, med en bred synvinkel och inga avbrott. ZR-Vs aerodynamiska silhuett kompletteras av imponerande 18-tums lättmetallfälgar och en självsäker, sportig grilldesign.

Elegant, rymlig och sofistikerad

ZR-V e:HEV tar lyx och komfort till nästa nivå. Interiören är full av praktiska funktioner och högkvalitativa material. Du kommer att älska de generösa utrymmena och smarta förvaringslösningarna för dina personliga ägodelar. Handsfree-åtkomst till det rymliga bagageutrymmet med en volym på imponerande 1 322 liter gör din vardag ännu enklare. Den avslappnade och moderna atmosfären i kupén är belyst av stämningsfull bakgrundsbelysning som ger en extra touch av elegans.

Förbättrar din vardag

ZR-V e:HEV har utvecklats med din komfort i åtanke. De kroppsstabiliserande framsätena ger dig en bekväm körupplevelse, och den senaste tekniken från Honda håller dig uppkopplad och fokuserad. Den stora digitala instrumentpanelen ger dig tydlig information medan de viktigaste kontrollerna är bekvämt placerade på den uppvärmda ratten. Med det Honda CONNECT infotainmentsystemet på en centralt monterad 9-tums pekskärm och trådlös laddning för bärbara enheter har du allt du behöver inom räckhåll. I de mest exklusiva modellerna ingår också ett förstklassigt ljudsystem med tolv Bose-högtalare för den ultimata musikupplevelsen. Och naturligtvis, full smartphone-integrering är standard på alla modeller.

En standard för säkerhet

Säkerheten är av yttersta vikt, och ZR-V e:HEV sätter dig och dina nära och kära i första rummet. Den är utrustad med Hondas omfattande säkerhetsteknik, inklusive ett extremt hållfast chassi och en komplett uppsättning krockkuddar. Dessutom har den den senaste versionen av Honda SENSING, ett avancerat förarassistanssystem som alltid är på sin vakt för att skydda dig mot potentiella faror. Med sensorer och kameror varnar Honda SENSING dig för eventuella hot och kan ingripa för att minimera riskerna. Med ZR-V e:HEV får du inte bara en fantastisk körupplevelse, utan också trygghet på vägen. Sammanfattningsvis är Honda ZR-V e:HEV den perfekta kombinationen av stil, prestanda och säkerhet. Utforska framtiden med ZR-V e:HEV och upptäck hur den kan förbättra din körupplevelse varje dag. Kom och testkör den idag för att uppleva Hondas innovation och elegans på första hand.

Företagsleasing (exkl. moms)

Månadskostnad 5 037 kr/mån

Finansiell leasing för företag är en hyra av bil där leasinghyran bokförs som en hyreskostnad.


Smarta lånet

Månadskostnad 5 070 kr/mån
36 månader

Smarta Lånet är en anpassad finansiell lösning för delbetalning. Du som kund erhåller tryggheten att äga din bil men kan enkelt byta bil vart tredje år. Restvärdet är 50% och du betalar 20% i kontantinsats. Tilläggstjänster som serviceavtal eller vinterhjul kan förmånligt inkluderas i finansieringsupplägget mot en extra kostnad.


Nyförsäljning & service


Kontakta säljaren