Honda CR-V


Pris
469 000 KR
Prisbasbelopp 9,7

Smarta lånet

5 960 kr/mån

Pris inkl. moms

36 månader

Företagsleasing

5 921 kr/mån

Pris exkl. moms

36 månader

Kontakta säljaren

Beskrivning och övrig info

CR-V: Honda's nya definition av storhet

Välkommen till en ny era av SUV-excellens med Honda CR-V. Hondas ingenjörer har tagit ett kraftfullt kliv framåt och omdefinierat CR-V till att bli starkare, större och ännu djärvare. Med den senaste tekniken och avancerade säkerhetsfunktioner är CR-V redo att leverera enastående prestanda, oavsett vilken modell du väljer. Låt oss introducera dig till CR-V: en SUV som är skapad för att möta dina behov och din framtid.

Effektivitet möt dynamik

Hondas nya CR-V-hybrider är banbrytande när det kommer till bränsleeffektivitet. Med olika körlägen som intelligent reglerar bränsleförbrukningen och regenerativ bromsning som laddar batteriet, är dessa hybrider en miljövänlig och ekonomisk körupplevelse. CR-V erbjuder två drivlinor: e:HEV, den självladdande fullhybriden, och e:PHEV, den laddbara hybridversionen. Vilken passar bäst för dig? Om du huvudsakligen kör i staden är CR-V e:HEV perfekt med sin självladdande teknik och låga utsläpp. För längre pendlingsresor är CR-V e:PHEV det optimala valet med sitt större batteri och förmåga att leverera imponerande bränsleeffektivitet. Oavsett vilken modell du väljer, kommer du att uppleva Hondas dynamiska körglädje. CR-V har högre vridmoment och kraftfull elektrisk acceleration, kombinerat med den förfinade komforten och tystnaden du förväntar dig från elbilar. Anpassa din körupplevelse med olika körlägen som passar din körstil.

Djärv och sofistikerad design

Låt dig förtrollas av CR-Vs förnyade design. Den är bredare, högre, längre och djärvare än någonsin tidigare. Fronten är självsäker med sin unika grilldesign och eleganta strålkastare. Praktiska takrelingar ökar dess funktionalitet, och den omedelbart igenkännbara bakre delen med distinkta lampor ger CR-V en omisskännlig karaktär. Den djärva estetiken kompletteras av 18-tums lättmetallfälgar som ger bilen ett sportigt utseende.

Innovativ interiör för oöverträffad komfort

CR-Vs interiör är en plats där komfort och stil möts. Upptäck en förstklassig och raffinerad atmosfär som är skräddarsydd för att överträffa dina förväntningar. De justerbara lädersätena erbjuder optimal komfort och temperaturkontroll*. Den breda instrumentbrädan ger dig enastående sikt åt alla håll, medan de fällbara och skjutbara baksätena anpassar bagageutrymmet efter dina behov – upp till imponerande 617 liter.

Intelligent teknik för moderna livsstilar

CR-V levereras med det senaste inom teknologi. Den 10,2-tums digitala förarskärmen och projicerade head-up-displayen ger dig viktig information under körningen. Med det 9-tums stora Honda CONNECT infotainmentsystemet och det multifunktionella ratten har du snabb åtkomst till klimatkontroll, navigation och ett Bose ljudsystem med 12 högtalare.

Säkerhet som ger sinnesfrid

Helt nya CR-V är utrustad med Hondas mest avancerade säkerhetssystem för körassistans och kollisionsminimerande teknik, kallat Honda SENSING 360*, som gör att nya CR-V kan upptäcka faror 360° runt bilen och vid behov göra undanmanövrer eller korrigeringar när systemet är aktiverat.

Företagsleasing (exkl. moms)

Månadskostnad 5 921 kr/mån

Finansiell leasing för företag är en hyra av bil där leasinghyran bokförs som en hyreskostnad.


Smarta lånet

Månadskostnad 5 960 kr/mån
36 månader

Smarta Lånet är en anpassad finansiell lösning för delbetalning. Du som kund erhåller tryggheten att äga din bil men kan enkelt byta bil vart tredje år. Restvärdet är 50% och du betalar 20% i kontantinsats. Tilläggstjänster som serviceavtal eller vinterhjul kan förmånligt inkluderas i finansieringsupplägget mot en extra kostnad.


Nyförsäljning & service


Kontakta säljaren