Kia ProCeed

Månadskostnad (från) 3 225 kr/mån
Försäljningspris (från) 291 900 kr 301 900 kr
Privatleasing (från) 4 550 kr/mån
Kontakta säljare

Få en lyxigare körupplevelse

Kia ProCeed är av biltypen shooting brake, ett segment som med sin låga och slanka kaross ger den lyxiga känslan av en elegant coupé. Tack vare generösa utrymmen fyller bilen samma funktion som en praktisk familjekombi, med hela 594 liter lastutrymme. Tekniskt bygger Kia ProCeed på den nya generationen av Kia Ceed, som tagits väl emot av både bilköpare och motorjournalister. Kia ProCeed kommer i både GT Line och GT-utförande för sportigare alternativ.

Kör smartare med DRIVE-WiSE

Med tekniken DRIVE-WiSE får du en säker körning som förser dig med viktig information. DRIVE-WiSE har en rad smarta funktioner bland annat autobroms, filhållningsassistans och trötthetsvarnare. Upplev känslan ett tryggt och balanserat körande som även bidrar till mer körglädje.

Sportig och snygg interiör

Kia ProCeed har ett sportigt utseende, med en bred stötfångare, dubbla avgasrör och LED-ljus över hela bakluckans bredd. Inredningen är av hög kvalitet i kombination med hög komfort och den senaste designen. Ta del av en pekskärm på 8 tum, som både har navigationssystem och en helautomatiskt klimatanläggning.

Läs mer om Kia ProCeed


Produktfakta
  Broschyr

Bränsleförbrukning blandad körning Kia ProCeed 5,7-6,2 l/100 km och CO2-utsläpp 130-142 g/km enligt körcykeln NEDC. Bränsleförbrukning blandad körning Kia ProCeed 6,3-7,2 l/100 km och CO2-utsläpp 143-163 g/km enligt körcykeln WLTP. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade.

Välkommen att kontakta oss

Hitta närmaste anläggning nedan eller kontakta oss via formuläret

Kia ProCeed


Hitta anläggning

Boka provkörning