Mercedes-Benz B-Klass


Pris
279 900 KR

Privatleasing

3 395 kr/mån

Pris inkl. moms


Smarta lånet

3 092 kr/mån

Pris inkl. moms

36 månader

Kontakta säljaren

Beskrivning och övrig info

Mercedes-Benz B-Klass - Familjebilen som har det lilla extra!

Helt nya Mercedes-Benz B-Klass passar dig som behöver en bil med gott om utrymme och plats för familjen, men som inte vill göra avkall på körglädje och design. Nu ingår dessutom Mercedes-Benz infotainmentsystem MBUX som du styr med rösten, användarvänlig touchscreen och EASY-Pack elbaklucka som standard.

Laddhybridteknik

B-Klass erbjuder en laddhybridteknik som kombinerar de bästa egenskaperna av en elmotor och en förbränningsmotor. Med en laddningstid på 25 minuter och en räckvidd på upp till 75 km med eldrift kan du köra helt utsläppsfritt under din vardagsköring. Vid användning av bilens körprogram går det att optimera körningen vidare genom exempelvis de två hybridspecifika körprogrammen Battery Level och Electric.

Skräddarsydda designlösningar

Anpassa bilen helt efter din egen smak. Välj mellan designversionerna AMG Line, Style Line eller Progressive Line som går at kombinera med tillval och utrustningspaket för att sätta din egen touch på bilen.

En säker körning

Att känna sig trygg i bilen är a och o. Mercedes-Benz B-Klass är utrustad med ett Intelligent Drive-systemen med flertal funktioner som säkerställer säkerheten i bilen. Hjälpsystem så som avståndsassistent, bromsassistent och dödvinkelassistent är några av funktionerna som är interagerade i bilen.

Privatleasing

Månadskostnad 3 395 kr/mån

Privatleasing är ett smidigt alternativ för dig som inte vill ta ett lån och köpa din bil, och som föredrar ett lite enklare liv med bilen där det mesta ingår. I privatleasing ingår alltid serviceavtal.


Smarta lånet

Månadskostnad 3 092 kr/mån
36 månader

Smarta Lånet är en anpassad finansiell lösning för delbetalning. Du som kund erhåller tryggheten att äga din bil men kan enkelt byta bil vart tredje år. Restvärdet är 50 % och du betalar 20 % i kontantinsats.


Nyförsäljning & service


Fyll i formuläret så återkommer vi

kontakt.mercedes-benz@hedinbil.se

Boka Provkörning