Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen. Läs mer

Vinterkampanj på Alfa Romeo, Fiat och Jeep

Spara upp till otroliga 115 000 kr!

Passa på att köpa en ny Alfa Romeo, Fiat eller Jeep och du får köpa till vinterhjul för endast 1 900 kr samt Hedin Bil-serviceavtal för 5 900 kr (gäller Fiat) eller 7 900 kr (gäller Alfa Romeo och Jeep). Erbjudandet gäller personbilar i lager, endast 8-17 februari. Gäller ej vid privatleasning. )

Vinterkampanj

Fiat Tipo

Fiat Tipo 5-dörrar är utformad för att ge bästa möjliga komfort för både förare och passagerare. Det finns gott om plats för upp till fem riktigt långa personer – på upp till 187 cm i framsätena och upp till 180 cm i baksätena – med allt armbågsutrymme de behöver. Njut av total rörelsefrihet. För alla.

Jeep Compass

Tradition möter innovation i helt nya Jeep®Compass med en ny version av de legendariska detaljer som gett märket ikonstatus. Följ de eleganta aerodynamiska linjerna där varje detalj räknas, från den obrutna kromlisten som binder samman glasytorna till den klassiska sjuspåriga grillen. De nya spännande LED-strålkastarna ger formerna liv.

Alfa Romeo Giulia

I Alfa Romeo Giulia har stil och passion förenats där föraren har satts i centrum för en intuitiv och säker körupplevelse. Att skapa en äkta Alfa Romeo är att skapa en bil där kompromisser inte för komma emellan. Giulia är en sedan som kombinerar spänning och dynamisk prestanda.