Begagnade elbilar

Begagnade elbilar till salu

Hos oss hittar du flera begagnade elbilar till salu. Vi säljer begagnade bilar som är helelektriska från märken som Kia, Mercedes-Benz, BMW, Nissan, Jaguar och många fler. Välj mellan kompakta till stora elbilar.

Filter
Stäng filter
Rensa filter
Fordonstyp0
Märke0
Modell0
Försäljningspris0
Årsmodell0
Växellåda0
Färg0
Miltal0
Drivning0
Drivmedel0
Säten0
Hästkrafter0
Kaross0

Köp begagnad elbil hos Hedin Bil

Gör ett tryggt och smart val genom att köpa en begagnad elbil via oss. Hos oss kan du få din begagande elbil med vårt koncept Hedin Certified där de är kvalitetstestade med både 14 dagars bytesrätt och garanti inkluderad i köpet. Vid finansiering ingår även ett låneskydd som ger dig en extra trygghet.

Elbil – ett medvetet val

När du köper en elbil som är begagnad bör du kontrollera om garantin är giltig, vilket vi hjälper dig med. Precis som bilar med andra drivlinor finns det ibland krav från olika bilmärken att även elbilen har serverats på en auktoriserad bilverkstad. Här hittar du vart du gör service auktoriserat hos oss.

Batteri till elbilen

Batteriet hos en elbil är viktigaste och dyraste beståndsdelen. Att byta ett elbilsbatteri kan bli dyrare än 50 000 kr. Elbilsbatterier som finns på marknaden idag förväntas klara sig längre än hela elbilens livslängd. Batteriet ska inte tappa sin kapacitet förrän elbilen kommit över 10 000 mil. Många tillverkare lämnar därför en batterigaranti på åtta år.

Elbilsbatterierna har en lång livslängd och vid få tillfällen kan cellpaket behöva bytas ut. Vi hjälper dig att göra ett konditionstest och kontrollera status på batteriet.

Elbilar

Vi har Sveriges största sortiment av elbilar. Med lång räckvidd och lågt förmånsvärde är dessa hetare än någonsin. Se hela utbudet och läs mer.

Upptäck våra elbilar

Laddhybrider

Här har vi samlat alla våra laddhybrider på ett och samma ställe. Läs mer om tekniken, räckvidd samt förmånerna med att köra en laddhybrid.

Upptäck våra laddhybrider