Lastbilar

Nya och begagnade lastbilar

Varje år säljer vi hundratals lastbilar. Det har gjort oss till experter när det gäller de riktigt tunga fordonen. Vi säljer nya och begagnande lastbilar från Mercedes-Benz och DAF, samt begagnade lastbilar från Scania, Volvo. Alla nya lastbilar går att behovsanpassa efter önskemål. Oavsett om du kör fjärrtrafik, distribution eller entreprenadtrafik så hjälper vi dig med en helhetslösning som passar ert bolag.

Filter
Stäng filter
Rensa filter
Märke0
Försäljningspris0
Miltal0
Årsmodell0
Miljöklass0

Hedin Trucks – Ett smart koncept

Vi lovar trygghet och tillgänglighet. Hos oss hittar du fullserviceanläggningar på flera orter i Sverige. Här erbjuder vi 24 h service och har alltid jourbilar tillgängliga om det önskas. Med vår långa erfarenhet, från 1985, av lastbilar är vi experter inom området. Gör ett smart lastbilsköp!

Vårt breda utbud av lastbilar och djupa expertis ger dig mer. Mer körglädje. Mer trygghet. Mer tillgänglighet. Mer stil. Mer valfrihet. Mer utrymme. Mer enkelt. Mer automatiserat. Mer överblick. Mer kontroll. Mer effektivitet. Mer för dig – helt enkelt.

Nya lastbilar från Mercedes-Benz och DAF

Hos oss hittar du tunga lastbilar från Mercedes-Benz och DAF. I vårt breda sortiment hittar du nya lastbilar, begagnade lastbilar, lastbilar med kran, dragkrok och flera andra tillval som bestäms av dig och ditt företag. Har ni frågor rekommenderar vi er att kontakta någon av våra lastbilsexperter på en av våra anläggningar.

Begagnade lastbilar

Utöver nya lastbilar från Mercedes-Benz och DAF säljer vi även begagnade lastbilar från kända varumärken som till exempel Scania, Volvo, DAF och Mercedes-Benz. Med en begagnad lastbil från Hedin Bil får du en noga kontrollerad och kvalitetstestad lastbil till ett bra pris.

Tunga fordon

För att en bil ska räknas som tungt fordon behöver totalvikten överstiga 3 500 kg. Tunga lastbilar får högst köra högst 90 km/timmen på motorväg eller motortrafikled, 80 km/timmen på annan väg eller om lastbilen har släp.
Vi är experter på tunga fordon och kan allt som rör Mercedes-Benz lastbilar och DAF.

Sälja lastbil

Är du eller ditt företag ute efter att sälja en eller flera lastbilar? Utöver försäljning av nya och begagnade lastbilar köper vi på Hedin Bil även in lastbilar. Klicka på knappen nedan och fyll i formuläret så kontaktar någon av våra lastbilsexperter dig.