Abarth - Prestanda för alla

Abarth

Abarth – prestanda för alla

Abarth är design och prestanda som inte går att ta miste på. Grunden i varumärket är den starka, bestämda och dominerande karaktären. Det är körglädje när den är som bäst. Ingenting är likt en Abarth, varken storleken, formen, hastigheten eller känslan. Upplev denna exklusiva och sportiga bil hos Hedin Bil.

Köp ny eller begagnad Abarth 595

Abarth 595

Abarth 595 Competizione har designats för dig som önskar kompromisslös prestationsförmåga med adrenalin som pulserar. Nu kan du även sätta din personliga stil på bilen i ännu högre utsträckning med många olika tillval.

Läs mer om Abarth 595
Köp ny eller begagnad Abarth Spider

Abarth 124 Spider

Abarth 124 Spider är en sportbil med köregenskaper som är unik i sitt segment. Stor kunskap, omsorgsfull design in i minsta detalj och kundanpassning på högsta nivå formar karaktären av en trogen bil.

Läs mer om Abarth 124 Spider

Smartare bilägande med Hedin Bil Serviceavtal

Att teckna ett serviceavtal för din bil är ett smart val. Det är både förmånligt, tryggt och gör din vardag med din bil lite smidigare. Du betalar en fast låg kostnad månadsvis och behöver inte oroa dig för eventuella prisökningar.

Läs mer om serviceavtal

Smarta Lånet

Med Smarta Lånet får du som privatkund en anpassad finansiell lösning, för att erhålla tryggheten det innebär att äga en ny bil och enkelt kunna byta bil till exempel vart tredje år. Ett enkelt och smidigt upplägg för dig som gärna kör en ny bil och vill planera ditt framtida bilägande.

Läs mer om Smarta Lånet