Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen. Läs mer
Upptäck Alfa Romeo hos Hedin Bil

Alfa Romeo

Alfa Romeo - Italiensk design, körglädje och motorsport

Alfa utvecklar tekniskt avancerade bilar med smakfull design och sportighet som naturliga beståndsdelar. Alfa är designad för att passa din kör stil i alla väder. På Hedin Bil kan du uppleva det naturella – för de som är ute efter en avslappnad och säker körupplevelse, eller den dynamiska – för de som föredrar en mer sportig körning. Upptäck mer – upptäck Alfa Romeo.

Alfa Romeo Giulia

I Alfa Romeo Giulia har stil och passion förenats där föraren har satts i centrum för en intuitiv och säker körupplevelse. Att skapa en äkta Alfa Romeo är att skapa en bil där kompromisser inte för komma emellan. Giulia är en sedan som kombinerar spänning och dynamisk prestanda.

Läs mer om Alfa Romeo Giulia
Köp ny eller begagnad Alfa Romeo Stelvio

Alfa Romeo Stelvio

Kan en SUV skapa samma känslor som en sportig sedan? Stelvio skapades för att bevisa att genuin körglädje kan förstärkas och förhöjas i en suv. Dess höga sportiga körställning är en exklusiv nyhet. Känslan du får bakom ratten i en Stelvio är ett absolut genombrott i SUV-världen.

Läs mer om Alfa Romeo Stelvio

Smarta Lånet

Med Smarta Lånet får du som privatkund en anpassad finansiell lösning, för att erhålla tryggheten det innebär att äga en ny bil och enkelt kunna byta bil till exempel vart tredje år. Ett enkelt och smidigt upplägg för dig som gärna kör en ny bil och vill planera ditt framtida bilägande.

Läs mer om Smarta Lånet