Upptäck Alfa Romeo hos Hedin Bil

Alfa Romeo

Alfa Romeo – från racing till familjebil

Bilen som har gått från att vara enbart en lyx- och racingbil till att numer även vara en etablerad personbil på marknaden för vanliga bilar. En familjebil i kombination med sportbil är inga konstigheter för Alfa Romeo. Med sin långa erfarenhet och med modern teknik och höga krav på praktiska lösningar, är bilen ett pålitligt val och garanterar sann körglädje.

Design och teknik

Med italiensk design, unik prestanda och den senaste tekniken är Alfa Romeo lika graciös som den är sportig. Bilen är designad för att passa din körstil i alla väder.

Alfa Romeo Giulia

I Alfa Romeo Giulia har stil och passion förenats där föraren har satts i centrum för en intuitiv och säker körupplevelse. Att skapa en äkta Alfa Romeo är att skapa en bil där kompromisser inte för komma emellan. Giulia är en sedan som kombinerar spänning och dynamisk prestanda.

Läs mer om Alfa Romeo Giulia
Köp ny eller begagnad Alfa Romeo Stelvio

Alfa Romeo Stelvio från 3 999 kr/mån

Privatleasa Alfa Romeo Stelvio från enbart 3 999 kr/mån. Inklusive service och försäkring.

Läs mer om Alfa Romeo Stelvio

Smartare bilägande med Hedin Bil Serviceavtal

Att teckna ett serviceavtal för din bil är ett smart val. Det är både förmånligt, tryggt och gör din vardag med din bil lite smidigare. Du betalar en fast låg kostnad månadsvis och behöver inte oroa dig för eventuella prisökningar.

Läs mer om serviceavtal

Smarta Lånet

Med Smarta Lånet får du som privatkund en anpassad finansiell lösning, för att erhålla tryggheten det innebär att äga en ny bil och enkelt kunna byta bil till exempel vart tredje år. Ett enkelt och smidigt upplägg för dig som gärna kör en ny bil och vill planera ditt framtida bilägande.

Läs mer om Smarta Lånet