Köp ny eller begagnad Mercedes AMG

Mercedes-AMG

Mercedes-AMG privatleasing är nu ett faktum. Från 5 895 kr/mån.

Mercedes-AMG är ett dotterbolag till Mercedes-Benz, som bland annat tillverkar och utvecklar högpresterande motorer. Bokstäverna AMG står för initialerna i de tre grundarnas efternamn. 2017 var det 50 år sedan AMG startade de första trimmade motorerna. Samma år lanserade företaget världens första ”Hypercar” som tillgängliggör Formel 1-teknologi i en gatbil. Bilen har en Formel 1-hybriddrivlina på över 1 000 hästkrafter med fyrhjulsdrift och eldriven framaxel. En högpresterande körupplevelse i Mercedes-Benz AMG.

”One Man, One Engine”-filosofin genomsyrar sättet AMG bygger sina motorer på, som i praktiken betyder att varje motor byggs för hand av en enda person. Motorbyggarens namn och namnteckning återfinns på varje enskild motor.

MERCEDES-AMG CLA 45 4MATIC

Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC

Under huven på Mercedes-AMG CLA 45 väntar 381 hk på dig. I världens mest kraftfulla fyrcylindriga motor accelererar Mercedes-AMG CLA 45 från 0 till 100 km/h på bara 4,2 sekunder. Dessutom garanterar AMG Performance 4MATIC ett prestationsorienterat fyrhjulsdriftsystem med maximal kraft.

Läs mer om Mercedes-AMG CLA 45
MERCEDES-AMG GT C ROADSTER

Mercedes-AMG GT C Roadster

Vill du uppleva den mest intensiva sportbilen? Då är det Mercedes-AMG GT C Roadster som gäller. Njutningen med en AMG GT C Roadster är obeskrivlig och den imponerande prestandan garanterar 100 procent körglädje.

Läs mer om Mercedes-AMG GT Roadster
Köp ny eller begagnad Mercedes-Benz

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz är ett av världens mest kända bilmärke och vi har stor passion för att åstadkomma den perfekta bilen.

Läs mer om Mercedes-Benz

Smarta Lånet

Med Smarta Lånet får du som privatkund en anpassad finansiell lösning, för att erhålla tryggheten det innebär att äga en ny bil och enkelt kunna byta bil till exempel vart tredje år. Ett enkelt och smidigt upplägg för dig som gärna kör en ny bil och vill planera ditt framtida bilägande.

Läs mer om Smarta Lånet