Köp ny eller begagnad BMW

BMW

När du älskar att köra

BMWs vision är att erbjuda den bästa kundupplevelsen för föraren, med huvudfokus på körglädje och kvalitet. Bil- och motorcykeltillverkaren har erhållit hög status gällande kvalitet, prestanda och design och är en stark konkurrent inom premiumsegmentet.

BMW X4

En coupéinspirerande design ger uttryck för kraft som andas sportbil. BMW X4 tar sig an varje underlag med glädje. Tack vare de höga sätena sitter man otroligt skönt och får en bra överblick längs hela vägen.

Läs mer om BMW X4

BMW X5

En ledare som inte behöver rätta in sig i ledet: nya BMW X5. En bil som utstrålar en självklar pondus – rakryggad, kraftfull och elegant. Den mäktiga dubbelnjuren i ett stycke låter ana den inneboende potentialen, och strålkastarnas vässade X-design suddar ut alla tvivel om vem som kommer att ta ledningen. Utrustad med den senaste tekniken för bättre säkerhet och högsta kördynamik på alla underlag – helt nya BMW X5 vet vart den är på väg. Och hur man kommer dit först.

Läs mer om BMW X5

Bavaria

Bavaria är en av Nordens största BMW och MINI-återförsäljare, med anläggningar i både Sverige och Norge. Bavaria är sedan 2017 en del av Hedin Bil-koncernen.

Läs mer om Bavaria