Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen. Läs mer
Köp ny & begagnad Cadillac

Cadillac

Cadillac – världens lyxbilsstandard

Ända sedan General Motors köpte Cadillac 1909 ändrades marknadsinriktning från att vara för de stora massorna till steget in i lyxbilssegmentet. Detta var början av en mängd tekniska och komforthöjande innovationer. I dag står Cadillac för kompromisslös prestanda, vågad design och banbrytande teknologi. Varje komponent är designad för att ge dig rysande spänning. Cadillac är byggd för att skilja sig från mängden.

Köp ny & begagnad Cadillac CTS-V

Cadillac CTS-V

CTS-V tar hela showen från vägen. Det är den mest kraftfulla sedanmodellen i Cadillacs historia. Den är byggd för att bevisa det på banan. Med acceleration från 0 till 100 km/h på 3,7 sekunder är det värt varje sekund av din tid.

Läs mer om Cadillac CTS-V
Köp ny & begagnad Cadillac Escalade

Cadillac Escalade

Nya Cadillac Escalade: en helt egen klass. I Escalade kombineras kvalitetshantverk med obestridlig närvaro, samt ikonisk stil med lyxig interiör.

Läs mer om Cadillac Escalade

Smarta Lånet

Med Smarta Lånet får du som privatkund en anpassad finansiell lösning, för att erhålla tryggheten det innebär att äga en ny bil och enkelt kunna byta bil till exempel vart tredje år. Ett enkelt och smidigt upplägg för dig som gärna kör en ny bil och vill planera ditt framtida bilägande.

Läs mer om Smarta Lånet