Köp ny eller begagnad Chevrolet hos Hedin Bil

Chevrolet

Chevrolet – kvalitet, säkerhet och innovation

Med Chevrolet är det bara att hämta nycklarna och du inleder ett fantastiskt förhållande. Bilarna är skapade med dina behov i åtanke så att du kan njuta av vägen som breder ut sig framför dig. Chevrolet ger dig utomordentlig prestanda, sinnesfrid och värde för pengarna. Bilmärket är uppkallat efter grundaren och racingföraren Louis Chevrolet. Över 100 miljoner bilar har tillverkats under Chevrolets över 100-åriga historia, som startade 1911. Företagets fokus ligger på kvalitet, säkerhet och innovation. Som ägare till en Chevrolet blir du medlem i en stor familj som tycker det är viktigt med att framföra bilen på ett säkert sätt med omsorg för andra medtrafikanter och att premiera ny teknologi.

Corvette

Corvette Stingray är den ikoniska personbilen som är redo att prestera på racingbanan. V8-motorn levererar 466 hästkrafter och presterar 0-100 km/h på bara 4.2 sekunder. Dessutom har Corvette ännu bättre köregenskaper då den strömlinjeformats och således fått bättre acceleration. Utrustad med infällbar 8 tums touchscreen infotainment-system med 4G LTE Wi-fi connectivity, stöd för Apple CarPlay™ samt Android Auto™.

Camaro

Upplev Chevrolet Camaro med sin legendariska motor från generationen av den ikoniska sportbilen som kombinerar maximal prestanda, hisnande design och innovativ teknik. 90 kilo lättare är föregångaren och med 25% optimering i bränsleförbrukning från föregångaren så presterar den trots det mer än någonsin. Motoralternativ finns från 277 hästkrafter.

Besök oss på Hedin Bil redan idag och låt Chevrolet visa dig vägen.

Upptäck och provkör Chevrolet Camaro hos Hedin Bil

Chevrolet Camaro

Camaro V8 står för kraft, inga andra ord. Upplev Camaro V8. Sjätte generationen av den ikoniska sportbilen kombinerar maximal prestanda, hisnande design och innovativ teknik.

Läs mer om Chevrolet Camaro
Upptäck Corvette Stingray hos Hedin Bil

Corvette Stingray

Corvette Stingray är supersportbilens evolution. Prestanda för racingbanan, snygg design och innovativ teknik. Med sina sportiga proportioner, perfekt balanserat chassi och omsorgsfull interiör, är detta den moderna tolkningen av den legendariska Corvetten.

Läs mer om Corvette Stingray