Köp ny eller begagnad Chevrolet hos Hedin Bil

Chevrolet

Chevrolet – anpassa din körupplevelse

Med Chevrolet är det bara att hämta nycklarna och du inleder ett fantastiskt förhållande. Bilarna är skapade med dina behov i åtanke så att du kan njuta av vägen som breder ut sig framför dig. Chevrolet ger dig utomordentlig prestanda, sinnesfrid och värde för pengarna. Bilmärket är uppkallat efter grundaren och racingföraren Louis Chevrolet. Över 100 miljoner bilar har tillverkats under Chevrolets över 100-åriga historia, som startade 1911. Företagets fokus ligger på kvalitet, säkerhet och innovation. Som ägare till en Chevrolet blir du medlem i en stor familj som tycker det är viktigt med att framföra bilen på ett säkert sätt med omsorg för andra medtrafikanter och att premiera ny teknologi. Besök oss på Hedin Bil redan idag och låt Chevrolet visa dig vägen.

Upptäck och provkör Chevrolet Camaro hos Hedin Bil

Chevrolet Camaro

Camaro V8 står för kraft, inga andra ord. Upplev Camaro V8. Sjätte generationen av den ikoniska sportbilen kombinerar maximal prestanda, hisnande design och innovativ teknik.

Läs mer om Chevrolet Camaro
Upptäck Corvette Stingray hos Hedin Bil

Corvette 62 Stingray

Corvette Stingray är supersportbilens evolution. Prestanda för racingbanan, snygg design och innovativ teknik. Med sina sportiga proportioner, perfekt balanserat chassi och omsorgsfull interiör, är detta den moderna tolkningen av den legendariska Corvetten.

Läs mer om Corvette 62 Stingray

Smartare bilägande med Hedin Bil Serviceavtal

Att teckna ett serviceavtal för din bil är ett smart val. Det är både förmånligt, tryggt och gör din vardag med din bil lite smidigare. Du betalar en fast låg kostnad månadsvis och behöver inte oroa dig för eventuella prisökningar.

Läs mer om serviceavtal

Smarta Lånet

Med Smarta Lånet får du som privatkund en anpassad finansiell lösning, för att erhålla tryggheten det innebär att äga en ny bil och enkelt kunna byta bil till exempel vart tredje år. Ett enkelt och smidigt upplägg för dig som gärna kör en ny bil och vill planera ditt framtida bilägande.

Läs mer om Smarta Lånet