Köp ny & begagnad Chrysler hos Hedin Bil

Chrysler

Kvalitet, design, prestation, effektivitet och teknologi.

Med Chrysler uppnår du en härlig känsla, inte minst med dess säkerhet utan även med körglädjen den ger dig. Det är en bil som ger dig känslan av pålitlighet med den långa livslängden.

Hos Hedin Bil känner din Chrysler sig som hemma. Vi garanterar dig en god service genom vår märkeskunskap och tillgång till de rätta verktygen. Du är varmt välkommen att även lämna in din bil hos någon av våra anläggningar med eftermarknadsstöd för Chrysler.

Köp ny & begagnad Chrysler 300C hos Hedin Bil

Chrysler 300 c

Chrysler 300s moderna utseende definieras med sin djärva design. Säker körning och säkerhet är står som högsta prioritet för Chrysler 300.

Läs mer om Chrysler 300s

Smartare bilägande med Hedin Bil Serviceavtal

Att teckna ett serviceavtal för din bil är ett smart val. Det är både förmånligt, tryggt och gör din vardag med din bil lite smidigare. Du betalar en fast låg kostnad månadsvis och behöver inte oroa dig för eventuella prisökningar.

Läs mer om serviceavtal

Smarta Lånet

Med Smarta Lånet får du som privatkund en anpassad finansiell lösning, för att erhålla tryggheten det innebär att äga en ny bil och enkelt kunna byta bil till exempel vart tredje år. Ett enkelt och smidigt upplägg för dig som gärna kör en ny bil och vill planera ditt framtida bilägande.

Läs mer om Smarta Lånet