Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen. Läs mer
Upptäck Corvette hos Hedin Bil

Corvette

Upplev designen och tekniken hos Corvette

Corvette kallas för racerbanornas superbil, med avancerad teknologi, många hästkrafter och högt vridmoment. De olika modellerna är en triumf gällande prestanda och design.

Sedan starten 1953 har sju generationer Corvette utvecklats och tillverkats. Framöver kommer även den åttonde generationen att lanseras till miljontals Corvette-entusiaster.

Upptäck Corvette Stingray hos Hedin Bil

Corvette 62 Stingray

Corvette Stingray är supersportbilens evolution. Prestanda för racingbanan, snygg design och innovativ teknik. Med sina sportiga proportioner, perfekt balanserat chassi och omsorgsfull interiör, är detta den moderna tolkningen av den legendariska Corvetten.

Läs mer om Corvette 62 Stingray

Smarta Lånet

Med Smarta Lånet får du som privatkund en anpassad finansiell lösning, för att erhålla tryggheten det innebär att äga en ny bil och enkelt kunna byta bil till exempel vart tredje år. Ett enkelt och smidigt upplägg för dig som gärna kör en ny bil och vill planera ditt framtida bilägande.

Läs mer om Smarta Lånet