Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen. Läs mer
Dodge gör comeback i Sverige hos Hedin Bil

Dodge

Amerikanska muskelbilar när de är som bäst

Anrika Dodge gör comeback i Sverige hos Hedin Bil. Upptäck amerikanska muskelbilar när de är som bäst med klassiska modeller som Challenger, Charger och Durango.

Med en Dodge kan du uppleva alla livets äventyr och utmana det vanliga. Hos Dodges bilmodeller ligger fokus på avancerad teknologi, effektivitet, kraftfullhet och det lilla extra i vardagen.

Provkör Dodge Challenger hos Hedin Bil

Dodge Challenger

Detta är Dodge Challenger. En modern muskelbil som är stark nog för att upprätthålla vikten av Dodge legendariska rykte.

Läs mer om Dodge Challenger
Ny & begagnad Dodge Durango

Dodge Durango

Upplev äkta kraft med den muskulösa designen i SUVen Dodge Durango 5,7L HEMI® med V8-motor. Den har fantastisk kraft, dragkapacitet på upp till 3 350 kg och enastående bränsleekonomi.

Läs mer om Dodge Durango

Smarta Lånet

Med Smarta Lånet får du som privatkund en anpassad finansiell lösning, för att erhålla tryggheten det innebär att äga en ny bil och enkelt kunna byta bil till exempel vart tredje år. Ett enkelt och smidigt upplägg för dig som gärna kör en ny bil och vill planera ditt framtida bilägande.

Läs mer om Smarta Lånet