Ny & begagnad DS Automobiles

DS Automobiles

Design hos DS Automobiles är den perfekta balansen mellan högteknologisk design och komfort

Samtliga modeller kombinerar stabilitet med en livlig körupplevelse oavsett situation. Det är en stil som överraskar och som lovar en spännande körupplevelse redan vid första anblicken – besök Hedin Bil och vi lovar att du inte kommer att bli besviken.

I Europa distribueras DS av Citroën hos ett begränsat antal selektiva handlare, så kallade DS Stores. I Europa finns dessa endast på ett fåtal ställen, hos Hedin Bil i Stockholm/Akalla & Malmö, Paris, Bryssel, Köpenhamn och Royan. Vi har även försäljningsställe på Bilvaruhuset i Göteborg.

Ny & begagnad DS 3 Crossback

DS 3 Crossback

Nya DS 3 Crossback är äntligen här! Det är en ikonisk bil tack vare sin starka personlighet.

Läs mer om DS 3 Crossback
Ny & begagnad DS 7 CROSSBACK

DS 7 Crossback

Nu finns åter nya DS 7 Crossback i lager hos Hedin Bil i Stockholm, Göteborg & Malmö.

Läs mer om DS 7 Crossback

Smartare bilägande med Hedin Bil Serviceavtal

Att teckna ett serviceavtal för din bil är ett smart val. Det är både förmånligt, tryggt och gör din vardag med din bil lite smidigare. Du betalar en fast låg kostnad månadsvis och behöver inte oroa dig för eventuella prisökningar.

Läs mer om serviceavtal

Smarta Lånet

Med Smarta Lånet får du som privatkund en anpassad finansiell lösning, för att erhålla tryggheten det innebär att äga en ny bil och enkelt kunna byta bil till exempel vart tredje år. Ett enkelt och smidigt upplägg för dig som gärna kör en ny bil och vill planera ditt framtida bilägande.

Läs mer om Smarta Lånet