Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen. Läs mer
Ny & begagnad Fiat hos Hedin Bil

Fiat

Upplev lekfullheten och innovationen hos Fiat

Med Fiat får du den perfekta kombinationen av komfort och mångsidighet. Fiat fokuserar på innovativ teknologi som framhäver körkvalitet och säkerställer säkerhet. Fiat har ett brett modellprogram vilket erbjuder ett stort antal valmöjligheter vad gäller allt från kapacitet till design. Oavsett var du befinner dig kan vi på Hedin Bil försäkra dig om att vi finns här för att visa dig det bästa från Fiat.

Vi på Hedin Bil har erfarenheten, kunskapen och verktyg som krävs för att ge dig och din bil den bästa möjliga service. Här kan du uppleva Fiat in i minsta detalj. Vi hoppas att det blir det första steget mot ett långt samarbete.

Köp ny & begagnad Fiat 500

Fiat 500

Fiat 500 är legenden som ständigt förnyat sig själv. Kort och gott den ultimata ikonen för stadsbilar ända sedan 1957. Den senaste versionen är djärvare och mer förförisk än sina föregångare samt utrustad med smart teknik för att möta dagens bilägare.

Läs mer om Fiat 500

Fiat Tipo

Fiat Tipo 5-dörrar är utformad för att ge bästa möjliga komfort för både förare och passagerare. Från 2 299 kronor i månaden.

Läs mer om Fiat Tipo

Smarta Lånet

Med Smarta Lånet får du som privatkund en anpassad finansiell lösning, för att erhålla tryggheten det innebär att äga en ny bil och enkelt kunna byta bil till exempel vart tredje år. Ett enkelt och smidigt upplägg för dig som gärna kör en ny bil och vill planera ditt framtida bilägande.

Läs mer om Smarta Lånet
Upptäck Fiat Professional transportbilar hos Hedin Bil

Fiat Professional Transportbilar

Med Fiat får du ett bättre sätt att arbeta och en design som maximerar prestanda och komfort. Välj mellan pickup, skåpbil, flakbil samt persontransport.

Läs mer