Ny & begagnad Fiat hos Hedin Bil

Fiat

Upplev lekfullheten och innovationen hos Fiat personbilar

Med Fiat får du den perfekta kombinationen av komfort och mångsidighet. Fiat fokuserar på innovativ teknologi som framhäver körkvalitet och säkerställer säkerhet. Fiat har ett brett modellprogram vilket erbjuder ett stort antal valmöjligheter vad gäller allt från kapacitet till design. Oavsett var du befinner dig kan vi på Hedin Bil försäkra dig om att vi finns här för att visa dig det bästa från Fiat.

Vi på Hedin Bil har erfarenheten, kunskapen och verktyg som krävs för att ge dig och din bil den bästa möjliga service. Här kan du uppleva Fiat in i minsta detalj. Vi hoppas att det blir det första steget mot ett långt samarbete.

Köp ny & begagnad Fiat 500

Nya Fiat 500e

Provkör nya Fiat 500e och upptäck en charmig stadsbil som smidigt tar dig fram mellan smala gator och ger dig en helt ny körupplevelse. Den ultimata ikonen för stadsbilar tar steget mot den elektrifierade bilvärlden och blir 100% elektrisk.

Läs mer om Fiat 500e

Fiat Tipo

Fiat Tipo 5-dörrar är utformad för att ge bästa möjliga komfort för både förare och passagerare. Från 2 299 kronor i månaden.

Läs mer om Fiat Tipo
Upptäck Fiat Professional transportbilar hos Hedin Bil

Fiat Professional Transportbilar

Med Fiat får du ett bättre sätt att arbeta och en design som maximerar prestanda och komfort. Välj mellan pickup, skåpbil, flakbil samt persontransport.

Läs mer