Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen. Läs mer
Nya & begagnade Ford transportbilar

Ford Transportbilar

Arbetsfordon fullpackade med ny teknologi, snygg design och massor av körglädje.

Precis som att varje affär är unik har också varje förare olika behov. Det är en stor investering att köpa ett nyttofordon, så det är viktigt att välja rätt. Hedin Bil är experter på Ford och hjälper dig hitta rätt Ford transportbil för ditt ändamål. Ford erbjuder allt från maximal nyttolast till rätt takhöjd och bränsleeffektivitet. Eller varför inte den spännande pick-up-modellen Ford Ranger?

Ta en titt på Ford Transports business-modeller. Arbetsfordon fullpackade med ny teknologi, snygg design och massor av körglädje.

Köp ny & begagnad Ford Transit Connect

Nya Ford Transit Connect

Nya Transit Connect har utvecklats: med sitt sofistikerade nya utseende, modern och uppdaterad interiör och mer avancerad teknik än någonsin. Transitmodellernas typiska robusthet, tålighet och funktionalitet finns kvar i funktioner som den geniala mellanväggen, flexibla främre passagerarsäten och en nyttolastkapacitet på 870 kg.

Läs mer om nya Ford Transit Connect