Nya & begagnade Ford transportbilar

Ford Transportbilar

Ny teknologi, snygg design och massor av körglädje

Precis som att varje affär är unik har också varje förare olika behov. Det är en stor investering att köpa ett nyttofordon, så det är viktigt att välja rätt. Hedin Bil är experter på Ford och hjälper dig hitta rätt Ford transportbil för ditt ändamål. Ford erbjuder allt från maximal nyttolast till rätt takhöjd och bränsleeffektivitet. Eller varför inte den spännande pick-up-modellen Ford Ranger? Ta en titt på Ford Transports business-modeller. Arbetsfordon fullpackade med ny teknologi, snygg design och massor av körglädje.

Snabba leveranser

När du hittat din transportbil som passar dig och dina behov behöver du inte vänta länge på att komma igång – vi har snabba leveranser!

Låga månadskostnader

Med låga månadskostnader och en transportbil som alltid levererar och lever upp till dina förväntningar, kan du fokusera på annat. Upptäck hela vårt utbud av transportbilar och låt resan börja hos oss på Hedin Bil.

Köp ny & begagnad Ford Transit Connect

Nya Ford Transit Connect

Nya Transit Connect har utvecklats: med sitt sofistikerade nya utseende, modern och uppdaterad interiör och mer avancerad teknik än någonsin. Transitmodellernas typiska robusthet, tålighet och funktionalitet finns kvar i funktioner som den geniala mellanväggen, flexibla främre passagerarsäten och en nyttolastkapacitet på 870 kg.

Läs mer om nya Ford Transit Connect

Smarta Lånet

Med Smarta Lånet får du som privatkund en anpassad finansiell lösning, för att erhålla tryggheten det innebär att äga en ny bil och enkelt kunna byta bil till exempel vart tredje år. Ett enkelt och smidigt upplägg för dig som gärna kör en ny bil och vill planera ditt framtida bilägande.

Läs mer om Smarta Lånet

Smartare bilägande med Hedin Bil Serviceavtal

Att teckna ett serviceavtal för din bil är ett smart val. Det är både förmånligt, tryggt och gör din vardag med din bil lite smidigare. Du betalar en fast låg kostnad månadsvis och behöver inte oroa dig för eventuella prisökningar.

Läs mer om serviceavtal