Ny & begagnad Honda hos Hedin Bil

Honda

Nytänkande, miljömedvetenhet och glädje

Sedan starten har Honda varit förknippat med nytänkande, miljömedvetenhet, glädje och omsorg om människan, något som fortfarande är grundläggande i allt vi gör. En Honda är alltid en Honda. Egensinnig och självsäker sneglar vi inte på någon annan. Det sitter i bilens gener på något sätt – att gå sin egen väg och tänka nytt. Vill du också gå din egen väg? Välkommen in till Hedin Bil och provkör en bil från världens största motortillverkare.

Honda e gör världspremiär

Beställ din Honda e via oss redan idag. e har en räckvidd på över 200 km och en ”snabbladdningsfunktion” som laddar batteriet 80 % på 30 minuter.

Läs mer om Honda e
Ny & begagnad Honda CR-V

Honda CR-V

Det är fantastiskt att så många innovativa idéer har förpackats i en och samma bil. Moderna och rymliga CR-V delar din äventyrslusta och ger dig friheten och flexibiliteten att utforska.

Läs mer om Honda CR-V
Ny & begagnad Honda Civic

Honda Civic

Igenomtänkt och nytänkt – Honda Civic är byggd för att upplevas. En flexibel bil med sportig karaktär som anpassas efter dina behov och till det du vill att den ska vara.

Läs mer om Honda Civic

Smarta Lånet

Med Smarta Lånet får du som privatkund en anpassad finansiell lösning, för att erhålla tryggheten det innebär att äga en ny bil och enkelt kunna byta bil till exempel vart tredje år. Ett enkelt och smidigt upplägg för dig som gärna kör en ny bil och vill planera ditt framtida bilägande.

Läs mer om Smarta Lånet