Ny & begagnad Honda hos Hedin Bil

Honda

Honda går mot en elektrisk framtid

Sedan starten har Honda varit förknippat med nytänkande, miljömedvetenhet, glädje och omsorg om människan, något som fortfarande är grundläggande i allt vi gör. En Honda är alltid en Honda. Egensinnig och självsäker sneglar vi inte på någon annan. Det sitter i bilens gener på något sätt – att gå sin egen väg och tänka nytt. Honda ligger på fjärde plats som största fordonstillverkaren i världen. Honda säljs i hela 150 länder över hela världen.

Stort modellutbud – hybrid och elmotorer

Honda erbjuder SUVar, 5 dörrar, kombi, sedan, modeller som passar alla. Välj bland CR-V HYBRID, CR-V, HR-V, CIVIC, NSX eller JAZZ. JAZZ kommer även som hybrid.

Elbilen Honda e

Nyheten Honda e är helt elektrisk och en designdröm som blivit sann tack vare bilens unika kombination av dynamisk prestanda, otrolig komfort och innovativ teknik.

Japansk kvalitet med framtidsanda

Honda har skapat ny teknik för avancerade laddningssystem som banar vägen för framtidens eldrivna fordon. Fokus ligger helt enkelt på framtidens fordon.

Vill du också gå din egen väg? Välkommen in till Hedin Bil och provkör en bil från världens största motortillverkare.

Snart kommer nya Honda HR-V

Nya Honda HR-V utstrålar en genuin känsla av stabilitet och säkerhet. Den rena, moderna designen speglar verkligen Hondas filosofi om funktion och skönhet.

Läs mer