Ny & begagnad Honda hos Hedin Bil

Honda

Premiär för Honda e och Jazz Hybrid hos Hedin Bil

Sedan starten har Honda varit förknippat med nytänkande, miljömedvetenhet, glädje och omsorg om människan, något som fortfarande är grundläggande i allt vi gör. En Honda är alltid en Honda. Egensinnig och självsäker sneglar vi inte på någon annan. Det sitter i bilens gener på något sätt – att gå sin egen väg och tänka nytt. Honda ligger på fjärde plats som största fordonstillverkaren i världen. Honda säljs i hela 150 länder över hela världen.

Stort modellutbud – hybrid och elmotorer

Honda erbjuder SUVar, 5 dörrar, kombi, sedan, modeller som passar alla. Välj bland CR-V HYBRID, CR-V, HR-V, CIVIC, NSX eller JAZZ. JAZZ kommer även som hybrid.

Elbilen Honda e

Nyheten Honda e är helt elektrisk och en designdröm som blivit sann tack vare bilens unika kombination av dynamisk prestanda, otrolig komfort och innovativ teknik.

Japansk kvalitet med framtidsanda

Honda har skapat ny teknik för avancerade laddningssystem som banar vägen för framtidens eldrivna fordon. Fokus ligger helt enkelt på framtidens fordon.

Vill du också gå din egen väg? Välkommen in till Hedin Bil och provkör en bil från världens största motortillverkare.

Alla aktuella kampanjer, nylanseringar och information om Hondas modeller samlade på ett och samma ställe.

Smartare bilägande med Hedin Bil Serviceavtal

Att teckna ett serviceavtal för din bil är ett smart val. Det är både förmånligt, tryggt och gör din vardag med din bil lite smidigare. Du betalar en fast låg kostnad månadsvis och behöver inte oroa dig för eventuella prisökningar.

Läs mer om serviceavtal

Smarta Lånet

Med Smarta Lånet får du som privatkund en anpassad finansiell lösning, för att erhålla tryggheten det innebär att äga en ny bil och enkelt kunna byta bil till exempel vart tredje år. Ett enkelt och smidigt upplägg för dig som gärna kör en ny bil och vill planera ditt framtida bilägande.

Läs mer om Smarta Lånet