Isuzu D-Max

Isuzu D-Max

I nya D-Max finns många nya funktioner, bland annat har flaket fått en högre position, bilen är bredare och länge än den föregående modellen. D-Max har nya, bredare och större däck med kraftigare bromsskivor. Bilen har förbättrade köregenskaperna i terräng- och landsvägskörning.

Nya Isuzu D-Max belönades med fem stjärnor i senaste Euro NCAP. I detta avsnitt förklarar vi utvalda säkerhetsfunktioner som gör nya D-Max till en av klassens säkraste.

D-Max har fjädring som ger mjuk och komfortabel körning både med full last och olastat. Bilen upplevs som en personbil som förstärks ytterligare med en helt ny interiör, 2-zons klimatanläggning och progressiv elektrisk servostyrning.

Bilen kan dra över 3,5 ton och har över 1 ton lastviktkapacitet. Det går att lägga till ytterligare 240 mm på markfrigång och ett vadningsdjup på hela 800 mm är nya D-Max svårslagen. Nya D-Max har dessutom klassens lägsta CO2-utsläpp.

Smartare bilägande med Hedin Bil Serviceavtal

Att teckna ett serviceavtal för din bil är ett smart val. Det är både förmånligt, tryggt och gör din vardag med din bil lite smidigare. Du betalar en fast låg kostnad månadsvis och behöver inte oroa dig för eventuella prisökningar.

Läs mer om serviceavtal