Köp ny eller begagnad Jaguar

Jaguar

Lika dynamisk som namnet och logotypen antyder

Ta reda på mer om Jaguars prisbelönta inställning till design och produktion av bilar och vad som gör dem lika levande som du. Upplev nervkittlande prestanda och smidiga egenskaper med lyx, hantverk och avancerad teknik under en provkörning med Jaguar på Hedin Bil. Det finns inget bättre sätt att lära känna Jaguar än att komma nära inpå bilarna – så välkommen in på din närmsta Hedin Bil återförsäljare och upplev Jaguar.

Vi har bilar för omgående leverans. Du hittar även stort utbud av begagnade Jaguar-modeller hos oss. Hitta bilen som passar dina behov helt enkelt.

100 % elbil Jaguar I-PACE

Jaguar I-PACE är en elbil med klass, attityd och historia. 2019 blev den utsedd till både Årets Bil i Europa och Årets Bil i Världen. I-PACE är inte bara en prisvinnande elbil som släpper ut noll lokala avgasutsläpp – det är framförallt en Jaguar.

Kompromisslös prestanda, tydliga sportbilsegenskaper, upp till 470 km räckvidd, millimeterprecis viktfördelning, ett direkt vridmomentpå 700 Nm och 0–100 km/h på 4,8 sekunder.

Fleeterbjudande

Jaguar är en bra kollega för ditt företag. Du får en sofistikerad, karakteristisk och tekniskt avancerad bil. Långa serviceintervall och höga andrahandsvärden innebär utmärkt värde för företaget. Att köra Jaguar som tjänstebil innebär att ha en bil som inspirerar och motiverar som är förvånande prisvärd. Jaguar är utrustade med ett stort antal tillval för att passa behov, uppfylla krav och tillfredsställa förare.

Privatleasa en Jaguar

När du privatleasar en Jaguar ingår alla delar du älskar med att ha en bil, utan att ens behöva äga den. Här hittar du våra senaste privatleasing erbjudande. Välkommen till ett helt bekymmersfritt och oemotståndligt bilinnehav!

Smartare bilägande med Hedin Bil Serviceavtal

Att teckna ett serviceavtal för din bil är ett smart val. Det är både förmånligt, tryggt och gör din vardag med din bil lite smidigare. Du betalar en fast låg kostnad månadsvis och behöver inte oroa dig för eventuella prisökningar.

Läs mer om serviceavtal

Smarta Lånet

Med Smarta Lånet får du som privatkund en anpassad finansiell lösning, för att erhålla tryggheten det innebär att äga en ny bil och enkelt kunna byta bil till exempel vart tredje år. Ett enkelt och smidigt upplägg för dig som gärna kör en ny bil och vill planera ditt framtida bilägande.

Läs mer om Smarta Lånet