Köp ny & begagnad Jaguar E-pace

Sportiga Jaguar E-PACE

Jaguar E-PACE är sportbil i känslan, en SUV i utförandet och en Jaguar i själen

E-PACE är Jaguars första kompakta SUV och har fullt fokus på dig som förare. Intelligent AWD och en interiör som gör bilen till en fulländad förlängning av dig själv. Bilen tar den klassiska Jaguar-upplevelsen till nästa nivå och fyller med klassledande förvaring för alla passagerare. En förarfokuserad miljö i hjärtat med material av hög kvalitet, modern design och en familjefokuserad interiör gör bilen till en självklar medspelare i vardagslivets alla delar. Med 1.234 liters lastutrymme är den dessutom bäst i klassen. Annars är jämförelser onödiga. Till skillnad från alla andra SUV:ar är det här en Jaguar.

Tekniska funktioner

SUVen är skapad så att körningen blir säkrare och roligare med innovativaa teknikfunktioner som Touch Pro-infotainmentsystem med en 10-tums pekskärmsplatta. Bilen har även minnesinställningar för olika förarprofiler, inklusive vilken media du brukar lyssna på under körningen.

Kolla in bildspelet här under och få inspiration om du går i tankar om ny bil.

Köp ny eller begagnad Jaguar

Jaguar

Läs allt om Jaguar hos Hedin Bil. Alla aktuella kampanjer, nylanseringar och information om Jaguars modeller samlade på ett och samma ställe.

Läs mer om Jaguar

Smartare bilägande med Hedin Bil Serviceavtal

Att teckna ett serviceavtal för din bil är ett smart val. Det är både förmånligt, tryggt och gör din vardag med din bil lite smidigare. Du betalar en fast låg kostnad månadsvis och behöver inte oroa dig för eventuella prisökningar.

Läs mer om serviceavtal