Jaguar XF Sportbrake på vägarna

Sportiga Jaguar XF Sportbrake

Jaguar XF Sportbrake

Inga kompromisser med sin eleganta stil, mångsidighet eller säkerhet. XF Sportbrake bygger på framgångarna med Jaguars mest prisbelönta bil någonsin. XF Sportbrake bevisar att prestanda och praktikalitet går att kombinera. teknik, tillval och design i världsklass, får du känslan bara Jaguar kan erbjuda.

Visar att sportbilar kan ha mer än två dörrar

Den är för dig som uppskattar bilkörning med känslan av en sportbil men samtidigt har praktiska krav – som plats för en fyrbent familjemedlem eller en barnvagn. Med sin eleganta, lågt svepande taklinje kompromissar XF Sportbrake inte mellan självsäker design och praktiska egenskaper. Välj din favorit bland de nya Signature Series-modellerna och du får en bil som uttrycker din unika personlighet, din signatur.

Finns även som Sedan-modell

Du kan välja mellan sofistikerad och lyxig Sedan eller elegant och sportig Sportbrake. Oavsett modell så ger XF en dynamisk körupplevelse.

Vill du provköra en XF Sportbrake eller XF Sedan? Tala med våra säljare så hjälper de dig.

Kolla in bildspelet här under och få inspiration om du går i tankar om ny bil.

Köp ny eller begagnad Jaguar

Jaguar

Läs allt om Jaguar hos Hedin Bil. Alla aktuella kampanjer, nylanseringar och information om Jaguars modeller samlade på ett och samma ställe.

Läs mer om Jaguar

Smartare bilägande med Hedin Bil Serviceavtal

Att teckna ett serviceavtal för din bil är ett smart val. Det är både förmånligt, tryggt och gör din vardag med din bil lite smidigare. Du betalar en fast låg kostnad månadsvis och behöver inte oroa dig för eventuella prisökningar.

Läs mer om serviceavtal