Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen. Läs mer
Upptäck Kia hos Hedin bil

Kia

Upptäck Kia hos Hedin bil

Kia präglas av design, kvalitet, säkerhet, låg bränsleförbrukning, effektiva diesel- och bensinmotorer – allt detta till ett fördelaktigt pris. Kia har med dessa beståndsdelar blivit det femte största bilmärket i världen som tillverkas, samt ett av det snabbaste växande. Populariteten för Kia i Sverige har exploderat sista åren som nu är det tredje bäst säljande nybilmärket hos svenskarna.

Kia erbjuder nu sju års nybilsgaranti från fabriken, på samtliga modeller. Rätt teknik är avgörande och den enklaste vägen är oftast den bästa – kom in och se vårt breda modellutbud, det finns en Kia för alla.

Helt nya Kia e-Niro – Framtiden i våra händer

Kia e-Niro

Upplev helt nya Kia e-Niro, en eldriven crossover med smart design och en räckvidd på upp till 455 km på en laddning.

Läs mer om Kia e-Niro

Bilmodeller från Kia

Kia ProCeed

Kia ProCeed kombinerar rymligt bagageutrymme med en rejäl dos sportighet. Möt Kias första modell i shooting brake-utförande. Exteriört är det enkelt att slås av den iögonfallande designen, starka karaktären och det sportiga utseendet.

Nya Kia Ceed

Om du är ute efter körglädje, utrycksfull design och massor av körkänsla, då har du hittat rätt. Helt nya Kia Ceed är en halvkombi med en kraftfull, men ändå förfinad design som genast fångar din uppmärksamhet. Utrustad med massor av intelligent ny teknik som gör resan ännu mer njutbar.

Kia Sportage

Nya Kia Sportage har ett djärvt och robust formspråk som understryks av detaljer som den högglansiga grillen, kromlister, hasskydd, 19" aluminiumfälgar och dubbla avgasutblås. Även LED-strålkastarna väcker uppmärksamhet med sin slående design.