Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen. Läs mer
Upptäck Kia hos Hedin bil

Kia

Upptäck Kia hos Hedin Bil

Kia präglas av design, kvalitet, säkerhet, låg bränsleförbrukning, effektiva diesel- och bensinmotorer – allt detta till ett fördelaktigt pris. Kia har med dessa beståndsdelar blivit det femte största bilmärket i världen som tillverkas, samt ett av det snabbaste växande. Populariteten för Kia i Sverige har exploderat sista åren som nu är det tredje bäst säljande nybilmärket hos svenskarna.

Kia erbjuder nu sju års nybilsgaranti från fabriken, på samtliga modeller. Rätt teknik är avgörande och den enklaste vägen är oftast den bästa – kom in och se vårt breda modellutbud, det finns en Kia för alla.

Just nu 30 % rabatt på våra serviceavtal för Kia!

Från 109 kr per månad

Nu har vi ett serviceavtal till dig som gör ditt liv med bilen både enklare och tryggare. Betala en låg, fast månadskostnad för din service och njut av ett bekymmersfritt och smidigt bilägande. När det är dags för service bokar du enkelt tid på valfri Kia verkstad på hedinbil.se.

• Fast pris på service 3 år

• Alltid enligt Kias instruktioner

• Alltid Originaldelar

• Alltid uppdatering av mjukvara

• Bibehållen garanti

• Smidig verkstadsbokning på hedinbil.se

*Erbjudandet gäller vid köp av en ny Kia t.o.m. 31 december 2019.

Skulle du inte hitta allt du vill veta om Kia på dessa sidor, tveka inte att kontakta oss eller besök Kias hemsida.

Här köper du Kia

Alla anläggningar

Smarta Lånet

Med Smarta Lånet får du som privatkund en anpassad finansiell lösning, för att erhålla tryggheten det innebär att äga en ny bil och enkelt kunna byta bil till exempel vart tredje år. Ett enkelt och smidigt upplägg för dig som gärna kör en ny bil och vill planera ditt framtida bilägande.

Läs mer om Smarta Lånet