Upptäck Kia hos Hedin bil

Kia

Upptäck Kia hos Hedin Bil

Kia präglas av design, kvalitet, säkerhet, låg bränsleförbrukning, effektiva diesel- och bensinmotorer – allt detta till ett fördelaktigt pris. Kia har med dessa beståndsdelar blivit det femte största bilmärket i världen som tillverkas, samt ett av det snabbaste växande. Populariteten för Kia i Sverige har exploderat sista åren som nu är det tredje bäst säljande nybilmärket hos svenskarna.

Kia erbjuder nu sju års nybilsgaranti från fabriken, på samtliga modeller. Rätt teknik är avgörande och den enklaste vägen är oftast den bästa – kom in och se vårt breda modellutbud, det finns en Kia för alla.

Privatleasingskampanj på alla våra Plug-In Hybrider och elbilar

Nu kan du privatleasa de flesta av Kias Plug-In Hybrider och elbilar till fantastiska priser. Service och garanti ingår i 3 år! Välj till vinterhjul och andra tillbehör, kontakta säljare för mer information.

Just nu 30 % rabatt med våra serviceavtal för Kia

Läs mer om vårt serviceavtal för Kia samt fördelarna för dig som bilägare.

Upptäck det senaste från Kia

Elbilar och laddhybrider från Kia

Kia är marknadsledande på elektrifierade bilar.

Klicka här

Här köper du Kia

Alla anläggningar

Kia hos Hedin Bil

Kia Motors är Koreas äldsta tillverkare av motorfordon. Idag tillverkar Kia 3,67 miljoner fordon per år. Det åker hela 130 000 Kia-bilar på de svenska vägarna idag. Kia är idag Sveriges tredje största bilmärke och har landets mest lojala ägare, 7 av 10 väljer att köpa en Kia igen.

Sju års nybilsgaranti

Kia är så noggranna i sin biltillverkning att det är hela sju års nybilsgaranti på alla modeller från fabrik. Kia präglas av design, kvalitet och säkerhet och är utformade för att erbjuda körglädje, komfort och teknik.

Kias stora modellutbud

Bland Kias många modeller hittar man alltid snygga och behagliga materialval, smarta lösningar och intelligenta funktioner. Kia har ett stort utbud på modeller. Bland annat elbilar och Plug-In Hybrider som exempelvis nya e-Niro och Ceed SW.

Service och verkstad

Vi har topputbildade medarbetare och en effektiv reservdelslogistik som gör att du och din Kia snabbt är tillbaka ute på vägen. Passa även på att titta på vårt stora utbud av nya-, begagnade- och demobilar. Vi brukar säga att vi har en bil för alla.