Upptäck Kia hos Hedin bil

Kia

Upptäck Kia hos Hedin Bil

Kia präglas av design, kvalitet, säkerhet, låg bränsleförbrukning, effektiva diesel- och bensinmotorer – allt detta till ett fördelaktigt pris. Kia har med dessa beståndsdelar blivit det femte största bilmärket i världen som tillverkas, samt ett av det snabbaste växande. Populariteten för Kia i Sverige har exploderat sista åren som nu är det tredje bäst säljande nybilmärket hos svenskarna.

Kia erbjuder nu sju års nybilsgaranti från fabriken, på samtliga modeller. Rätt teknik är avgörande och den enklaste vägen är oftast den bästa – kom in och se vårt breda modellutbud, det finns en Kia för alla.

Just nu oslagbara privatleasingpriser på alla våra Plug-In Hybrider

Nu kan du privatleasa Kias Plug-In Hybrider till helt fantastiska priser. Service och garanti ingår i 3 år! Erbjudandet gäller t.o.m. 30/9.

Just nu 30 % rabatt på våra serviceavtal för Kia

Läs mer om vårt serviceavtal för Kia samt fördelarna för dig som bilägare.

Upptäck det senaste från Kia

Nya Kia Sorento

Den nya banbrytande suven från Kia är både rymlig, modern och utrustad med den senaste tekniken.

Klicka här

Upptäck Kia Niro Plug-in hybrid

Just nu privatleasing från endast 2 995 kr/mån.

Klicka här

Elbilar och laddhybrider från Kia

Kia är marknadsledande på elektrifierade bilar och därmed ett av Sveriges största bilmärken som bidrar till lägst koldioxidutsläpp. Kia har även bilmarknadens bästa nybilsgaranti på hela 7 år och med flera testvinnande modeller har vi  något som passar för alla.

Klicka här

Här köper du Kia

Alla anläggningar

Kia hos Hedin Bil

Kia Motors är Koreas äldsta tillverkare av motorfordon. Idag tillverkar Kia 3,67 miljoner fordon per år. Det åker hela 130 000 Kia-bilar på de svenska vägarna idag. Kia är idag Sveriges tredje största bilmärke och har landets mest lojala ägare, 7 av 10 väljer att köpa en Kia igen.

Sju års nybilsgaranti

Kia är så noggranna i sin biltillverkning att det är hela sju års nybilsgaranti på alla modeller från fabrik. Kia präglas av design, kvalitet och säkerhet och är utformade för att erbjuda körglädje, komfort och teknik.

Kias stora modellutbud

Bland Kias många modeller hittar man alltid snygga och behagliga materialval, smarta lösningar och intelligenta funktioner. Kia har ett stort utbud på modeller. Bland annat elbilar och Plug-In Hybrider som exempelvis nya e-Niro och Ceed SW.

Service och verkstad

Vi har topputbildade medarbetare och en effektiv reservdelslogistik som gör att du och din Kia snabbt är tillbaka ute på vägen. Passa även på att titta på vårt stora utbud av nya-, begagnade- och demobilar. Vi brukar säga att vi har en bil för alla.Smartare bilägande med Hedin Bil Serviceavtal

Att teckna ett serviceavtal för din bil är ett smart val. Det är både förmånligt, tryggt och gör din vardag med din bil lite smidigare. Du betalar en fast låg kostnad månadsvis och behöver inte oroa dig för eventuella prisökningar.

Läs mer om serviceavtal

Smarta Lånet

Med Smarta Lånet får du som privatkund en anpassad finansiell lösning, för att erhålla tryggheten det innebär att äga en ny bil och enkelt kunna byta bil till exempel vart tredje år. Ett enkelt och smidigt upplägg för dig som gärna kör en ny bil och vill planera ditt framtida bilägande.

Läs mer om Smarta Lånet