Kia XCeed & Ceed SW nu som Plug-In Hybrider

Upptäck fantastisk körglädje med Kias senaste Plug-In Hybrider

Kia har lanserat två nya Plug-In Hybrider i den populära Ceed-familjen. Familjekombin Kia Ceed SW Plug-In Hybrid och den sportiga crossovern Kia XCeed Plug-In Hybrid som erbjuder långa räckvidder på el, upp till 50km (WLTP).

Kia XCeed Plug-In Hybrid - den sportiga crossovern med den senaste tekniken.

En Plug-in hybrid drivs både av el och bränsle. Man laddar en Plug-in hybrid på samma sätt som en elbil, men man behöver inte bekymra sig om bilens räckvidd när batteriets effekt avtar på grund av förbränningsmotorn.Med en valbar högupplöst display på 12,3 " får man en klar och tydlig information. Med ett flertal unika funktioner blir körningen till ett rent nöje.

Kia Ceed SW Plug-In Hybrid

Upptäck Kias storsäljande familjekombi i helt nytt utförande. Med ett lastutrymme på hela 437 liter och upp till 1 506 liter om det delbara (40/20/40) ryggstödet fälls helt, vilket innebär att du har gott om utrymme för hela familjens vinteraktiviteter. Kia Ceed SW Plug-In Hybrid är berättigad till klimatbonus på cirka 34.000 kr - 39.000 kr som betalas ut av Transportstyrelsen.

Teknisk utrustning i de båda bilarna

I Plug-In Hybriderna kör du uppkopplat, tryggt och i framkant. Med UVO Connect integreras sömlöst din smartphone med bilen och infotainmentsystemet. Känn dig tryck på vägarna med säkerhetsfunktioner som autobroms med fotgängar- & cyklistskydd, parkeringssensor bak, helljusassistans, filhållningsassistans och självklart eluppvärmd läderratt som kommer i standardutförande.

Upptäck vårt breda urval av laddhybrider

Kia e-Niro

Upplev efterlängtade Kia e-Niro, en eldriven crossover med smart design och en räckvidd på upp till 455 km på en laddning.

Läs mer om Kia e-Niro

Kia e-Soul

Kia e-Soul ger upp till 452 kilometers körning på en enda laddning med hjälp av två avancerade drivlinor. Du får en körupplevelse med räckvidd och flexibilitet starkare och större än tidigare.

Läs mer om Kia e-Soul
Upptäck Kia hos Hedin bil

Just nu unika erbjudanden på Kia

Just nu oslagbara privatleasingpriser på Kia Plug-in Hybrider

Läs mer om Kia

Smartare bilägande med Hedin Bil Serviceavtal

Att teckna ett serviceavtal för din bil är ett smart val. Det är både förmånligt, tryggt och gör din vardag med din bil lite smidigare. Du betalar en fast låg kostnad månadsvis och behöver inte oroa dig för eventuella prisökningar.

Läs mer om serviceavtal