Kia Ceed SW nu som laddhybrid

Lansering av ny laddhybrid - Kia Ceed SW

Kia har lanserat en ny laddhybrid i den populära Ceed-familj. Först ut är familjekombin Kia Ceed SW Plug-In Hybrid och framöver lanseras den den sportiga crossovern Kia XCeed Plug-In Hybrid som erbjuder långa räckvidder på el.

Om Kia Ceed SW Plug-In Hybrid & klimatbonus

Upptäck Kias storsäljande familjekombi i helt nytt utförande. Med ett lastutrymme på hela 437 liter och upp till 1 506 liter om det delbara (40/20/40) ryggstödet fälls helt, vilket innebär att du har gott om utrymme för hela familjens vinteraktiviteter. Kia Ceed SW Laddhybrid är berättigad till klimatbonus på cirka 34.000 kr - 39.000 kr som betalas ut av Transportstyrelsen.

Framöver kommer även Kia XCeed Plug-In Hybrid

Upplev en sportig crossover som sticker ut i allt från utformningen av den distinkta grillen, de unika led-strålkastarna och 3D-baklyktorna till de sofistikerade aluminiumfälgarna.

Teknisk utrustning i de båda bilarna

I laddhybriderna kör du uppkopplat, tryggt och i framkant. Med UVO Connect integreras sömlöst din smartphone med bilen och infotainmentsystemet. Känn dig tryck på vägarna med säkerhetsfunktioner som autobroms med fotgängar- & cyklistskydd, parkeringssensor bak, helljusassistans, filhållningsassistans och självklart eluppvärmd läderratt som kommer i standardutförande.

Kia e-Niro

Upplev efterlängtade Kia e-Niro, en eldriven crossover med smart design och en räckvidd på upp till 455 km på en laddning.

Läs mer om Kia e-Niro

Kia e-Soul

Kia e-Soul ger upp till 452 kilometers körning på en enda laddning med hjälp av två avancerade drivlinor. Du får en körupplevelse med räckvidd och flexibilitet starkare och större än tidigare.

Läs mer om Kia e-Soul
Upptäck Kia hos Hedin bil

Kia

Läs allt om Kia hos Hedin Bil. Alla aktuella kampanjer, nylanseringar och information om Kias modeller samlade på ett och samma ställe.

Läs mer om Kia

Smartare bilägande med Hedin Bil Serviceavtal

Att teckna ett serviceavtal för din bil är ett smart val. Det är både förmånligt, tryggt och gör din vardag med din bil lite smidigare. Du betalar en fast låg kostnad månadsvis och behöver inte oroa dig för eventuella prisökningar.

Läs mer om serviceavtal