Nya Kia EV6 – Förboka idag

Inspirerar i varenda detalj

Upptäck nästa generation av elbilar med Kia EV6. Kias första, helt dedikerade, elbil representerar varumärkets nya designfilosofi och förkroppsligar vårt fokus på elektrifiering och hållbar mobilitet. Med sin djärva, distinkta crossover-design och avancerade tekniska funktioner ger nya Kia EV6 dig som förare en intuitiv och integrerad upplevelse som skapar inspirerande resor, vart du än är på väg.

Kia tror att rörelse inspirerar till nya idéer – att kreativitet kommer från nya upplevelser, nya platser. Kia EV6 lockar med en rymlig interiör, bekväma stolar och premiumljud för att du ska få det utrymmet och den komfort som behövs för att dina idéer ska komma till liv. Den ultrasnabba laddningstekniken innebär mindre tid att ladda bilen och mer tid för dig att upptäcka ny inspiration.

Nytänkande crossover-design

Kias karaktäristiska tigernosgrill har i Kia EV6 övergått i ett så kallat ”Digital Tiger Face”, där strålkastarna skapar ett sekventiellt och dynamiskt ljusmönster. Den slanka karossen bär formerna av en crossover med aerodynamiskt sluttande taklinje. Vindrutan är välvd och ger dynamik i formen medan en kraftfull skuldra ger volym baktill. Baktill kanaliseras luft från den övre takspoilern ner mot en upphöjd nedre spoiler, väl markerad ovanför bilens unika bakljuskluster.

Den elektriska plattformen (E-GMP) frigör stora utrymmen inne i kupén som får en innovativ designprofil och spatiös känsla. En lätt böjd högupplöst skärm huserar såväl instrumentering som infotainment och navigation. De lätta och slankt utformade sätena är tillverkade av återvunnen plast.