Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen. Läs mer

Sportkupén Kia ProCeed

Kia ProCeed - en sportig shooting brake

Kia ProCeed är den första bilen Kia lanserat i shooting brake-utförande, en kaross som hjälper bagageutrymmet att växa samtidigt som bilen får en rejäl dos sportighet. Exteriört är det enkelt att slås av den iögonfallande designen, starka karaktären och det sportiga utseendet.

Även inne i kupén följer det sportiga temat med. Välkomnas av högkvalitativa material med superb komfort och modern design. Den D-formade sportläderratten med paddelväxlar ger dig en smidig och sportig körkänsla. Tekniskt erbjuder ProCeed på en 8" sömlösa pekskärmen med navigationssytem och helautomatisk klimatanläggning. Vid uppgradering till GT-line ingår quiltad delläderklädsel med grå kontrastsömmar, och i GT-versionen ingår även svart Alcantara och röda kontrastsömmar.

Upptäck Kia hos Hedin bil

Kia

Läs allt om Kia hos Hedin Bil. Alla aktuella kampanjer, nylanseringar och information om Kias modeller samlade på ett och samma ställe.

Läs mer om Kia