Köp ny & begagnad Land Rover

Land Rover

Land Rover – utöver det vanliga

Ända sedan 1948 har Land Rover tillverkat äkta 4×4-fordon med verkligt bred kompetens genom hela modellprogrammet. Det är bilar som bland annat fokuserar på extra komfort, förstärkt design, tekniska detaljer och legendariska upplevelser för både arbete och för äventyr. Land Rover kommer att stanna kvar i förgrunden av avancerad design. Den mindre modellen av Range Rover är ett bevis för visionen som leder företaget framåt och håller det kvar i främsta ledet när det gäller teknik och konstruktion.

Auktoriserade serviceverkstäder

Vi på Hedin Bil har serviceverkstäder för Land Rover som har unik erfarenhet när det kommer till underhåll och service av bilen. Land Rovers har stränga standarder för kvalitet och service för att säkerställa att din nya bil och det uppfyller vi. Det finns garanti som ger ett fullt skydd för att maximal prestanda och säkerhet skabehållas.

Begagnade Land Rover

Vi har flertalet begaganade Land Rover och Range Rover på lager. När du köper en begagnad Land Rover får du inte bara en bil, utan även mer än 65 år av innovation och äventyr.

Hos Hedin Bil kan du nu hitta ett brett sortiment av Land Rover och Range Rover, allt från begagnat till nytt. Låt oss presentera dig för upplevelser utöver det vanliga med Land Rover.

Återförsäljare av Land Rover

Är du intresserad av en Land Rover? Ta kontakt med oss eller besök våra anläggningar så hjälper vi dig.

Återvinning och milötänk

Land Rover satsar på miljön genom att ha utvecklat ett fordonsåtervinningsprogram som innefattar riktlinjer kring ”design för återvinning”, ökad användning av återvunnet material och minskad användning av farliga material.

Tillbehör och fälgar

Vi på Hedin Bil har alla tillbehör du behöver ha till din Land Rover. Personifiera din Land Rover med fälgar i många olika stilar, storlekar och finishar. Du kan när du vill addera tillbehör till din Land Rover, allt från premiummattor till egendesignade instegslister. Gör bilens utseende unikt efter dina önskemål. När ett originaltillbehör från Land Rover monteras i din bil täcks det av 24 månaders garanti mot tillverkningsfel. Vi hjälper dig med alla tillbehör du behöver helt enkelt.

Hedin Bil är ett fullserviceföretag. Det betyder att vi säljer och servar allt från minsta personbil till största lastbil. Här hittar du både begagnade och nya bilar. Vi jobbar hårt för att du skall bli nöjd med ditt bilköp! Vi kan erbjuda dig en rad olika tjänster, så som prova-på-försäkring, finansiering, delbetalning på service och reservdelar med hjälp av Hedin-kortet. Vår personal står redo att hjälpa dig med dina frågor, så tveka inte att ringa eller komma in på ett besök!