Mångsidiga Land Rover Discovery Sport

Land Rover Discovery Sport är en modern premium-SUV

Design

Discovery Sport kombinerar design, innovativ teknik och exceptionell mångsidighet som skapar en premium-SUV. Detta är en modern bil, med sin välproportionerligt kompakta utsida och funktionella hållning.

Interiör

Den väldesignade silhuetten och de vackert utformade delarna skapar en bil som verkligen attraherar en känslomässigt. Interiören är flexibel. Den är mångsidig där du kan anpassa sätena för fem eller sju (tillval) personer och har ett otroligt benutrymme. 

Teknik

Toppmodern och innovativ teknik utmärker den stilrena instrumentpanelen med en 8-tums skärm med Touch. Det går även att få en 10-tums skärm med Touch Pro. Dessa paket har InControl Apps, vilket bland annat innehåller Spotify där du når över 30 miljoner låtar och Podcasts.

Köp ny & begagnad Land Rover

Land Rover

Läs allt om Land Rover hos Hedin Bil. Alla aktuella kampanjer, nylanseringar och information om Land Rovers modeller samlade på ett och samma ställe.

Läs mer om Land Rover

Smartare bilägande med Hedin Bil Serviceavtal

Att teckna ett serviceavtal för din bil är ett smart val. Det är både förmånligt, tryggt och gör din vardag med din bil lite smidigare. Du betalar en fast låg kostnad månadsvis och behöver inte oroa dig för eventuella prisökningar.

Läs mer om serviceavtal