Upptäck Mercedes-Benz lastbilar hos Hedin Bil

Mercedes-Benz Lastbilar

Rivstart Sverige – nu 3 månaders betalningsfritt

Frigör kassaflödet - nu erbjuder vi tre månaders betalningsfritt vid köp av ny lastbil. Det är amorteringsfritt och vi bjuder på räntan!

Välj valfri löptid mellan 12–96 månader. Vi erbjuder leasing och avbetalning. Gäller alla nya/lagerbilar. Kontantinsats 10% minimum. Kampanjperiod: 25 maj–30 september. Mercedes-Benz lastbilar – kvalitet du kan lita på.

Nya Actros är årets lastbil 2020

Vi ger dig en lastbil som alltid levererar och ger dig vad som krävs för att dina affärer ska rulla. Med Mercedes-Benz lastbilar blir ditt arbete betydligt enklare, oavsett vilken bransch du jobbar i. Det breda modellutbudet täcker upp företagets behov.

Vann Truck of the Year

Kunniga journalister från flertalet europeiska länder har valt Mercedes-Benz Actros till årets bästa lastbil 2020. Framgångarna för lastbilen började redan 1997. Med nio vinster är Mercedes-Benz lastbilar ett av de mest framgångsrika bilarna för innovativ utveckling, som är grundkriteriet i urvalsprocessen för den internationella juryn förTruck of the Year. Tävlingen finns även för personbil och transportbil.

Med sin mångsidighet och flexibiliteten kan du välja en lastbil som passar dina behov perfekt. Vi på Hedin Bil visar dig kvalitet som standard – genom Mercedes-Benz lastbilar.

Euro 5 motor blir förbjudna i miljözoner

Det är högtid att byta ut Euro 5 innan värdet faller. Miljözon klass 1 – Miljözon för tunga fordon. Grundregeln är att ett fordon får köra i en miljözon i åtta år från första registrering i Sverige, innevarande år oräknat.

Undantag från den grundregeln är att:

• Fordon som uppfyller utsläppsklass Euro 5 får köra i en miljözon till och med utgången av 2020.

• Fordon som uppfyller utsläppskrav enligt Euro 6 får köras obegränsat i denna miljözon.

Vill man vara säker på att kunna köra i städer med miljözon bör man uppgradera till ett fordon med den senaste utsläppsklassen redan idag. Lägg din tid på att köra istället för att köpa!

På Hedin Bil har vi just nu flera lastbilar i lager för omgående leverans.

Köp Mercedes-Bens lastbil hos oss

Kontakta oss eller din lastbilsäljare på Hedin Bil så hjälper vi er med allt som rör lastbilar och din fordonsflotta. Vi hjälper dig med hela affären, så varmt välkommen till oss!

Hitta närmaste anläggning och kontaktuppgifter längre ner här på sidan.

Upptäck Mercedes-Benz Actros hos Hedin Bil

Mercedes-Benz Actros

Mercedes-Benz Actros är Truck of the Year 2020. Actros har lösningen för praktiskt taget alla krav med sparsamma och pålitliga Euro VI-motorer samt 17 förarhyttsvarianter.

Läs mer om Mercedes-Benz Actros
Upptäck Mercedes-Benz Arocs hos Hedin Bil

Mercedes-Benz Arocs

Arocs är till för alla uppdrag inom bygg och anläggning, för varje byggarbetsplats och för vägen dit. Arocs är en av marknadens mesta renodlade lastbilsmodell för tung anläggningstrafik. Från jämnlastare via betongblandare till tunga tipplastbilar – väg- och allhjulsvarianterna av Arocs är äkta proffs på byggen.

Läs mer om Mercedes-Benz Arocs

Mercedes-Benz Lastbilar hos Hedin Bil

Just nu har vi många lagerbilar för omgående leverans – till mycket förmånliga priser. Vänta inte för länge bara för antalet är begränsat.

Stort modellutbud

Vi har lastbilar för Fjärrtrafik: Nya Actros och Nya Actros SLT tungdragare. Entreprenadtrafik: Arocs, Arocs upp till 250 ton och Atego. Distributionstrafik: Nya Actros, och Atego. Special Trucks: Econic.

Mercedes-Benz serviceavtal BestBasic

Tydligt beräkningsbara kostnader utan överraskningar – serviceavtal förenklar den långsiktiga planeringen med attraktiva månadskostnader. För att din lastbil ska behålla sitt värde används uteslutande Mercedes-Benz originaldelar. Individuellt skräddarsydda servicepaket ger maximal mobilitet och bidrar till att undvika driftstopp.

Påbyggnationer och ombyggnationer

Vi hjälper dig med påbyggnationer och ombyggnationer på din Mercedes-Benz Lastbil. Vi erbjuder kundanpassade lösningar och har samarbetspartners som kan hjälpa dig med dina önskemål.

Service och verkstad

Vi har topputbildade medarbetare och en effektiv reservdelslogistik gör att du och din lastbil snabbt är tillbaka ute på vägen.

Passa även på att titta på vårt stora utbud av nya-, begagnade- och demobilar. Vi brukar säga att vi har en bil för alla.Smartare bilägande med Hedin Bil Serviceavtal

Att teckna ett serviceavtal för din bil är ett smart val. Det är både förmånligt, tryggt och gör din vardag med din bil lite smidigare. Du betalar en fast låg kostnad månadsvis och behöver inte oroa dig för eventuella prisökningar.

Läs mer om serviceavtal