Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen. Läs mer
Upptäck Mercedes-Benz lastbilar hos Hedin Bil

Mercedes-Benz Lastbilar

Mercedes-Benz lastbilar – kvalitet du kan lita på

Vi ger dig en lastbil som alltid levererar och ger dig vad som krävs för att dina affärer ska rulla. Med Mercedes-Benz lastbilar blir ditt arbete betydligt enklare, oavsett vilken bransch du jobbar i. Det breda modellutbudet täcker upp företagets behov.

Med sin mångsidighet och flexibiliteten kan du välja en lastbil som passar dina behov perfekt. Vi på Hedin Bil visar dig kvalitet som standard – genom Mercedes-Benz lastbilar.

Upptäck Mercedes-Benz Arocs hos Hedin Bil

Mercedes-Benz Arocs

Arocs är till för alla uppdrag inom bygg och anläggning, för varje byggarbetsplats och för vägen dit. Arocs är en av marknadens mesta renodlade lastbilsmodell för tung anläggningstrafik. Från jämnlastare via betongblandare till tunga tipplastbilar – väg- och allhjulsvarianterna av Arocs är äkta proffs på byggen.

Läs mer om Mercedes-Benz Arocs
Upptäck Mercedes-Benz Actros hos Hedin Bil

Mercedes-Benz Actros

Actros ligger i framkant genom en suverän kördynamik. Här finns perfekt synergi mellan komfort, direktkontakt med vägen, mycket goda köregenskaper med bästa möjliga förutsättningar. Här är ett fordon som presterar på topp på vägarna.

Läs mer om Mercedes-Benz Actros