Upptäck Mercedes-Benz Actros hos Hedin Bil

Mercedes-Benz Actros

Mercedes-Benz Actros är Truck of the Year 2020.

En lastbil som redan gör det andra fortfarande bara pratar om. Nya Actros lever upp till de ständigt ökade kraven inom fjärrtrafik och tung distributionstrafik bättre än någonsin förr, med högre effektivitet, unik komfort och föredömlig tillförlitlighet. Här finns perfekt synergi mellan komfort, direktkontakt med vägen, mycket goda köregenskaper med bästa möjliga förutsättningar.

Här är ett fordon som presterar på topp på vägarna. Ett plus är att den är så bekväm att köra. Fokus ligger på att transporter ska bli lönsamma genom att lastbilen har bränslebesparande tekniska innovationer. Ett brett utbud av utrustningar och modeller gör att det går att få fram en perfekt konfiguration till nästan alla fjärrtrafiksuppdrag. Här är en lastbil som är enkel, säker och suverän att köra.

Mercedes-Benz Actros har lösningen för praktiskt taget alla krav med sparsamma och pålitliga Euro VI-motorer samt 17 förarhyttsvarianter.

Köp Mercedes-Benz lastbil hos oss

Kontakta oss eller din lastbilsäljare på Hedin Bil så hjälper vi er med allt som rör lastbilar och din fordonsflotta. Vi hjälper dig med hela affären, så varmt välkommen till oss!

Upptäck Mercedes-Benz lastbilar hos Hedin Bil

Mercedes-Benz Lastbilar

Trucks on tour 2020. Vi kommer att ha visning & provkörning av årets lastbil – Actros 5.

Läs mer om Mercedes-Benz lastbilar