Köp ny eller begagnad Mercedes Transportbilar

Mercedes-Benz Transportbilar

Mercedes-Benz transportbilar är av högsta kvalitet som du kan lita på.

Mercedes-Benz transportbilar vet vad som krävs för en trygghet i arbetslivet. Det finns ett brett utbud av nya modeller och kvalitetssäkrade begagnade transportbilar. Mercedes-Benz transportbilar finns i olika modeller och utföranden för att hjälpa din verksamhet i alla lägen.

Vi har certifierade Van ProCenter på flera orter. På ett certifierat Van ProCenter står vi beredda med ett ännu bredare urval av tjänster för dig har en transportbil från Mercedes-Benz i företaget. Vår specialiserade personal tar hand om allt som rör din bil, från påbyggnad och service, till inbyten och olika finansieringslösningar. Det är lite proffsigare helt enkelt och precis vad ett proffs som du behöver. Vi erbjuder paketlösningar med finansiering, bilservice och bilförsäkring för din Mercedes-Benz transportbil. Hos oss är din transportbil väl omhändertagen.

Nu lanserar Mercedes-Benz transportbilar ett helt nytt sätt att sälja begagnade transportbilar på. Mercedes-Benz Certified kallas konceptet som ger begagnatköparna samma trygghet och garantier som de som väljer en helt ny bil.

Van Pro Center

På ett certifierat Van ProCenter står vi beredda med ett ännu bredare urval av tjänster för dig har en transportbil från Mercedes-Benz i företaget. Vår specialiserade personal tar hand om allt som rör din bil, från påbyggnad och service, till inbyten och olika finansieringslösningar.

Läs mer om Van Pro Center

Mercedes-Benz eVito

Mercedes eVito passar perfekt om du vill ha en eldriven transportbil för stadstrafik och rutinmässiga turer. Den laddas från 0 till 100% på bara sex timmar.

Läs mer
Ny & begagnad Mercedes-Benz Sprinter

Mercedes-Benz Sprinter

Denna kollega är uppkopplad på ett helt unikt sätt, med bland annat inbyggda digitala vagnparkstjänster som har det helt nya operativsystemet MBUX med intelligent röststyrning. Helt nytt är även Sprinter kan beställas med framhjulsdrift, utöver de bakhjuls- och fyrhjulsdrivna alternativen. Perfekt för det som kräver lite extra. Välj bland 1 700 varianter.

Läs mer om Mercedes-Benz Sprinter

Smarta Lånet

Med Smarta Lånet får du som privatkund en anpassad finansiell lösning, för att erhålla tryggheten det innebär att äga en ny bil och enkelt kunna byta bil till exempel vart tredje år. Ett enkelt och smidigt upplägg för dig som gärna kör en ny bil och vill planera ditt framtida bilägande.

Läs mer om Smarta Lånet