Köp ny eller begagnad Mercedes Transportbilar

Mercedes-Benz Transportbilar

Mercedes-Benz transportbilar - högsta kvalitet som du kan lita på

Mercedes-Benz transportbilar vet vad som krävs för en trygghet i arbetslivet. Det finns ett brett utbud av nya modeller och kvalitetssäkrade begagnade transportbilar. Mercedes-Benz transportbilar finns i olika modeller och utföranden för att hjälpa din verksamhet i alla lägen.

Kampanj på Citan, Vito och Sprinter

Via Unifleet finns det nu unika erbjudanden på Mercedes-Benz transportbilar på operationell leasing. Det är med garanterat restvärde, Unifleet löser alla administrationsfunderingar och samlar allt på en månadsfaktura.

Certifierade Van ProCenter över hela landet

Vi har certifierade Van ProCenter på flera orter. På ett certifierat Van ProCenter står vi beredda med ett ännu bredare urval av tjänster för dig som har en transportbil från Mercedes-Benz i företaget. Vår specialiserade personal tar hand om allt som rör din bil, från påbyggnad och service, till inbyten och olika finansieringslösningar. Det är lite proffsigare helt enkelt och precis vad ett proffs som du behöver. Vi erbjuder paketlösningar med finansiering, bilservice och bilförsäkring för din Mercedes-Benz transportbil. Hos oss är din transportbil väl omhändertagen.

Van Pro Center

På ett certifierat Van ProCenter står vi beredda med ett ännu bredare urval av tjänster för dig som har en transportbil från Mercedes-Benz i företaget. Vår specialiserade personal tar hand om allt som rör din bil, från påbyggnad och service, till inbyten och olika finansieringslösningar.

Läs mer om Van Pro Center

Nya Mercedes-Benz Citan

Nu lanseras nya Citan. Provkör hos oss idag.

Klicka här

Mercedes-Benz eVito

Nu för endast 3 645 kr/månad ex moms.

Läs mer
Ny & begagnad Mercedes-Benz Sprinter

Mercedes-Benz Sprinter

Denna kollega är uppkopplad på ett helt unikt sätt, med bland annat inbyggda digitala vagnparkstjänster som har det helt nya operativsystemet MBUX med intelligent röststyrning. Helt nytt är även Sprinter kan beställas med framhjulsdrift, utöver de bakhjuls- och fyrhjulsdrivna alternativen. Perfekt för det som kräver lite extra. Välj bland 1 700 varianter.

Läs mer om Mercedes-Benz Sprinter

Mercedes-Benz Transportbil hos Hedin Bil

Mercedes-Benz breda utbud av transportbilar representerar de varierade uppgifterna och unika livsstilen våra bilägare har. Hos Mercedes-Benz hittar du en transportbil för just dina transportuppgifter. Utforska utbudet av skåpbilar, flakbilar och chassibilar med rymligt lastutrymme och utomordentlig komfort - perfekt för varutransport. Söker du istället en partner för persontransporter? I Mercedes-Benz utbud av transportbilar hittar du även olika tourer-modeller som passar utmärkt som större taxi, shuttlebuss eller minibuss. Förutom transportbilar hittar du likaså högklassiga campingbilar och imponerande pickups i sortimentet.

Transportbilar på el

Eldrivna transportbilar är inte bara framtiden - det är nutid. Med miljö och hållbarhet i fokus erbjuder Mercedes-Benz transportbilar som bidrar till en renare värld och därmed minskar utsläppen av koldioxid. Samtidigt bibehålls den höga kvaliteten som Mercedes-Benz transportbilar är kända för. Resultatet blev 100% eldrivna transportbilar. Kör medvetet och upptäck en framtida arbetskamrat. Mercedes-Benz eldrivna transportbilar klarar samma provningar och krocktest som bilar med bensin- och dielsemotor. Därmed håller el-transportbilar samma höga säkerhetsnivå som övriga modeller. El-transportbilens drivlina, högvoltsbatteri och högvoltsledningar befinner sig alla i en skyddande ram. Om räddningspersonal skulle behöva komma åt så finns en “räddningsbrytare” för att snabbt kunna bryta spänningsförsörjningen.

Passa även på att titta på vårt stora utbud av nya-, begagnade- och demobilar. Vi brukar säga att vi har en bil för alla.Smartare bilägande med Hedin Bil Serviceavtal

Att teckna ett serviceavtal för din bil är ett smart val. Det är både förmånligt, tryggt och gör din vardag med din bil lite smidigare. Du betalar en fast låg kostnad månadsvis och behöver inte oroa dig för eventuella prisökningar.

Läs mer om serviceavtal

Smarta Lånet

Med Smarta Lånet får du som privatkund en anpassad finansiell lösning, för att erhålla tryggheten det innebär att äga en ny bil och enkelt kunna byta bil till exempel vart tredje år. Ett enkelt och smidigt upplägg för dig som gärna kör en ny bil och vill planera ditt framtida bilägande.

Läs mer om Smarta Lånet