Mercedes-Benz eVito

Transportbilen som andas el

Mercedes-Benz eVito är en eldriven transportbil som är funktionell, trygg och komfortabel. eVitos elmotor har en effekt på hela 85 kW (114 hk) och räckvidden är upp till 150 km. Mercedes-Benz eVito passar perfekt om du vill ha en eldriven transportbil för stadstrafik och rutinmässiga turer. Den laddas från 0 till 100% på bara sex timmar.

Utrymmet är superviktigt

Mercedes-Benz eVito kan beställas i två utföranden ”lång” och ”extralång”. Lastutrymmet är på 6,0 m3 resp. 6,6 m3.

Att köra på el är både bra för miljön och ekonomin

Att köra en transportbil på el är både bra för miljön och ekonomin. Med tre olika körprogram samt fyra regeneringsnivåer kan du optimera elförbrukningen och därmed köra längre. En smart detalj är att du kan ladda batteriet i nedförsbacke. Var smart både på vägen och i ditt företag. Det som ingår i Mercedes-Benz eVitos drivsystem är, högvoltsbatteri, effektelektronik och laddare.

Säkerhet i fokus

Den eldrivna transportbilen Mercedes-Benz eVito klarar samma prövningar och krocktest som bilar med förbränningsmotorer. Därför håller den en hög säkerhetsnivå. Drivlinan, högvoltsbatteriet och högvoltsledningarna sitter skyddade. Det sitter även en skyddsplatta som skyddar batterisystemet underifrån. Det går snabbt att uppskatta sin Mercedes-Benz eVito och det kan leda till ett långt och tryggt förhållande mellan er.

Smartare bilägande med Hedin Bil Serviceavtal

Att teckna ett serviceavtal för din bil är ett smart val. Det är både förmånligt, tryggt och gör din vardag med din bil lite smidigare. Du betalar en fast låg kostnad månadsvis och behöver inte oroa dig för eventuella prisökningar.

Läs mer om serviceavtal