Mercedes-Benz A-klass | Hedin Bil

Mercedes-Benz A-Klass

Mercedes-Benz A-Klass - mer utrymme, mer funktionalitet, mer lyx

Med revolutionerande design visar nya A-Klass upp framtiden. Med komfort och kvalitet i fokus höjer A-Klassen hela upplevelsen till det yttersta. En kombination av avancerad teknik och ny layout är centralt. Nya A-Klass erbjuder betydligt mer utrymme än sin föregångare, både för passagerarna och bagaget. Förarmiljön erbjuder en exklusiv utrustning, inklusive multifunktionsratten med pekkontroll-knappar som först introducerades i flaggskeppet S-Klass sedan. För första gången så har förarplatsdisplayen utrustats med pekskärmsteknik där det nya MBUX-infotainmentsystemet är nytt för A-Klass. Du kan numera prata med din bil så säg Hej Mercedes.

Köp ny eller begagnad Mercedes-Benz

Upptäck Mercedes-Benz

Med Mercedes-Benz många modeller kan du vara säker på att hitta den perfekta bilen för dig. Från en sportig coupe till en bekväm kombimodell. Från den smidiga stadsbilen till den rejäla suven för landsbygden. Alla med en känsla av att endast det bästa duger.

Läs mer om Mercedes-Benz

Smartare bilägande med Hedin Bil Serviceavtal

Att teckna ett serviceavtal för din bil är ett smart val. Det är både förmånligt, tryggt och gör din vardag med din bil lite smidigare. Du betalar en fast låg kostnad månadsvis och behöver inte oroa dig för eventuella prisökningar.

Läs mer om serviceavtal