Nya Mercedes-Benz E-Klass

Välkommen in för privat genomgång nya Mercedes-Benz E-Klass.

Du känner väl igen en vinnare? Nya E-Klass har en modern, atletisk look som utstrålar attityd. Du får också lyxig komfort, infotainmentsystemet MBUX och smarta finesser för körhjälp. Upplev flexibel och sportig elegans för alla dagar. Välj bland fem olika varianter. Allt från lyxig Sedan till familjekombi till en cabriolet. Finns som laddhybrider.

E-Klass Sedan

Uppdaterad med MBUX och innovationer som utmärker sig bland konkurrenterna. Laddhybrider med förmånsvärde från 2 156 kr/mån.

E-Klass Kombi

I E-Klass Kombi finns det mycket utrymme för alla i familejn och bilen har flera intelligenta innovationer. Laddhybrider med förmånsvärde från 2 300 kr/mån. Finns som E-Klass All-Terrain där extra allt ingår.

E-Klass Cabriolet

Nya E-Klass Cabriolet har modern design som är dynamisk och är redo för nya äventyr. I kupén imponerar E-Klass Cabriolet med en bekväm förarplats och en komfort som är svårt att mäta sig med. Speciellt när man kör nercabbat.

E-Klass Coupé

Med två dörrar är detta en bil med otrolig silhuett. Designen gör så man tappar andan. Infotainmentsystemet MBUX är standard . Perfekt för vardagens utmaning, på motorvägen som i stadsmiljö.

Kolla in filmen och bildspelet nedan för mer inspiration.

Hela modellutbudet från Mercedes-Benz

Här köper du Mercedes-Benz

Alla anläggningar