Mercedes-Benz EQC

Nu kan du köpa Mercedes-Benz mest unika bil någonsin!

Mercedes-Benz elbil EQC 400 4MATIC har haft säljstart! Deras allra första bil under varumärket EQ. En helt eldriven, fyrhjulsdriven SUV med en räckvidd på över 410 km. Priset börjar på 798.900 kronor - inklusive en mycket omfångsrik utrustningslista.

Ladda EQC lika smidigt som din mobil

Bilen snabbladdas med upp till 110kW och då kan batteriet på 80 kWh gå från 10–80% laddning på cirka 40 minuter. Ladda hemma enkelt med väggmonterade laddbox. Kontakta våra säljare så hjälper de dig

Från 0-100 på 5,1 sekunder

Accelerationen 0-100 tar 5,1 sekunder och topphastigheten är elektroniskt begränsad till 180 km/tim. Till skillnad från många andra elbilar går det att få EQC med dragkrok. Maximala släpvagnsvikten är satt till 1 800 kg.

EQC är eldriven med hög komfort och utrymme. Tills du accelererar – för då blir den en sportbil. Fullt vridmoment är tillgängligt redan från stillastående och skickar iväg EQC som en smidig katapult. Det skiljer eldriften från vanliga bensin- eller dieselmotorer och resultatet är dynamiskt.

Kör EQC

Blir du en av de första i Sverige som kör en elbil från Mercedes? Tala med våra säljare så hjälper de dig.

EQC 400 4MATIC: Strömförbrukning, kWh/100 km (blandad körning): 22,3-25; CO2-utsläpp, g/km (blandad körning): 0.

Köp ny eller begagnad Mercedes-Benz

Upptäck Mercedes-Benz

Med Mercedes-Benz många modeller kan du vara säker på att hitta den perfekta bilen för dig. Från en sportig coupe till en bekväm kombimodell. Från den smidiga stadsbilen till den rejäla suven för landsbygden. Alla med en känsla av att endast det bästa duger.

Läs mer om Mercedes-Benz

Smartare bilägande med Hedin Bil Serviceavtal

Att teckna ett serviceavtal för din bil är ett smart val. Det är både förmånligt, tryggt och gör din vardag med din bil lite smidigare. Du betalar en fast låg kostnad månadsvis och behöver inte oroa dig för eventuella prisökningar.

Läs mer om serviceavtal