Mercedes-Benz GLA

Nya Mercedes-Benz GLA

Mercedes-Benz GLA är den perfekta bilen för ditt mångsidiga liv. Sportig från alla håll. En progressiv formgivning ger kompakt-suven dynamik och elegans, som förstärks av en design med rena linjer och stora ytor.

Sportig och modern interiör med MBUX

Insidan i GLA kombinerar stora utrymmen med innovativ teknik och sportigt känsla. Designen har en modern och sportig form. Widescreen-panelen på instrumentbrädan och de sportigt progressiva ventilationsmunstyckena med belysning visar vad en modern bil är. Belysningen kan du själv ändra enligt ditt humör, kanske blå färg eller vad sägs som röd färg? Du bestämmer helt själv!

Stort utbud av säkerhetsfunktioner

Mercedes-Benz GLA har ett stort utbud av säkerhetsfunktioner som gör så gott som alla utflykter möjliga. Säkerhetshöjdpunkter:

  • Offroad-teknikpaket med Downhill Speed Regulation

    Förarassistentpaket

    Aktiv bromsassistent

    Vindrutevisning

Köp ny eller begagnad Mercedes-Benz

Upptäck Mercedes-Benz

Med Mercedes-Benz många modeller kan du vara säker på att hitta den perfekta bilen för dig. Från en sportig coupe till en bekväm kombimodell. Från den smidiga stadsbilen till den rejäla suven för landsbygden. Alla med en känsla av att endast det bästa duger.

Läs mer om Mercedes-Benz

Smartare bilägande med Hedin Bil Serviceavtal

Att teckna ett serviceavtal för din bil är ett smart val. Det är både förmånligt, tryggt och gör din vardag med din bil lite smidigare. Du betalar en fast låg kostnad månadsvis och behöver inte oroa dig för eventuella prisökningar.

Läs mer om serviceavtal