Mercedes-Benz GLB

Mercedes-Benz GLB

Upplev den mest flexibla kompakt-suv som Mercedes-Benz har skapat. Kraftfull och med gott om utrymme är den perfekt för äventyr i bergen, lugna dagar på stranden – och allt annat du drömmer om att göra. Mercedes-Benz GLB är det senaste tillskottet i det kompakta segmentet av Mercedes-Benz modellprogram. En suv som fått en rymlig design med drag av klassisk terrängbil.

Varje linje och varje detalj hos den kraftfulla suv-designen har ett gemensamt mål – att skapa maximalt med frihet åt dig. Som den första i sitt slag definierar GLB utrymme på ett nytt och generöst sätt. Den är en trogen följeslagare som gärna hänger med på nya äventyr. Här finns gott om plats för dig med stora projekt. Mercedes-Benz GLBs kupé är generöst designad och otroligt elegant. Den fristående widescreen-panelen på instrumentbrädan och den behagliga panelbelysningen väcker många blickar. Bilen har även de typiska suv-detaljerna.

Sjusitsig premium-SUV som tillval

Välj till en tredje sätesrad så får sju personer plats i nya GLB. Den tredje sätesraden ger plats för ytterligare två passagerare och fälls in eller ut i en handvändning. De bakersta platserna kan användas av passagerare upp till 168 cm längd och fälls ner i golvet när de inte används. Vid behov kan du förflytta hela baksätet 140 mm och därmed förstora antingen bagageutrymmet eller benutrymmet bak i bilen. Utnyttja flexibiliteten när du behöver ta med fler passagerare eller skrymmande bagage.

Hög komfort

Den andra sätesraden kan flyttas i längsled, och i kombination med en tredje sätesrad som tillval ger det flexibla utrymmen som kan anpassas till just ditt liv. En bekväm tillvaro får du även tack vare komfortstolar och flera andra komfortfunktioner.

Säkerhet

Säkerhetskonceptet i GLB ser till att du tar dig fram utan problem på flera olika vägunderlag. Terrängkörprogrammet ger bättre grepp på åkervägar eller löst underlag och anpassar effektutvecklingen och ABS-regleringen när du kör utanför asfalterade vägar.

Köp ny eller begagnad Mercedes-Benz

Upptäck Mercedes-Benz

Med Mercedes-Benz många modeller kan du vara säker på att hitta den perfekta bilen för dig. Från en sportig coupe till en bekväm kombimodell. Från den smidiga stadsbilen till den rejäla suven för landsbygden. Alla med en känsla av att endast det bästa duger.

Läs mer om Mercedes-Benz

Smartare bilägande med Hedin Bil Serviceavtal

Att teckna ett serviceavtal för din bil är ett smart val. Det är både förmånligt, tryggt och gör din vardag med din bil lite smidigare. Du betalar en fast låg kostnad månadsvis och behöver inte oroa dig för eventuella prisökningar.

Läs mer om serviceavtal